Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Agățat lampă în design din oțel 80xH23x L.cavo150cm Joel

Cod: JOEL
Lei 3.988,81
TVA inclus

madein_italy

- +
Material
inox
Măsuri
80xH23x Lungime cablu 150 cm
Timpii de livrare
10/12 zile lucrătoare
Greutate produs
2,76kg
Viadurini Lighting
suspensie oțel lampă, 80x H23x 150 cm lungime cablu, Joel

lampă de suspensie, cu diferite dimensiuni și lumini din tub de oțel vopsit boxe pulbere epossidiche.I la modulele geometrice nodurile sunt borosilicat satin.
Joel este de asemenea disponibil în culori personalizate. Cere o oferta pentru: clienti@viadurini.it.
Produs 100% Made in Italy.
Bulbilor: 5 x max 30W - G9 (nu sunt incluse).

Această colecție de lămpi de designer a fost proiectat și construit de către meșterii care au o experiență de peste cincizeci în industrie și care au condus piața națională și internațională, calitatea italian în iluminat. Realizările combină designul și tradiție, care combină inovația tehnologică cu artizan creativitatea. inovare continuă și excelență de calitate sunt pietrele de temelie pe care se rotește în căutarea pentru stilul său propriu. Rezultatul este o colectie bogata variind de la lampadare designer de suspensie și lămpi de perete moderne și lămpi de masă, a căror calitate este garantată prin metodele de prelucrare care analizează tradiția de fabricație italiană ca referință unică de producție.

Produse care pot fi de interes

Ultimele produse vizualizate