Made in Italy

Agățat lampă în moderne de design diam metacrilat. 55cm Livia

  • Made in Italy
  • Cod: LIVIA908
Lei 986,84 Lei 1096,47 -10%
Măsuri Diametru 55 cm H32
Timpii de livrare 7 zile lucrătoare * timpul de livrare poate crește în cazul în care elementul nu este prezent în depozit.
Suspensie Metacrilat Made in Italy design contemporan, Ø55, Livia
Suspensie în metacrilat disponibil în culorile: clar, mat, cromolite, fum, textura spectrall și aur. Versiunea cu nuanțe naturale opal decorate în culorile: roșu și gri. Cromat de metal. Cere o oferta pentru: clienti@viadurini.it.

E27
Lungime cablu: 160 cm
Bec: 1 x 70 W max - E27 HGS (nu sunt incluse).

producător italian
Acest articol este realizat de o companie care din 1997 combină idei, materiale și stilul de a crea elemente pentru viața de toate zilele. Proiectarea devine practic și la prețuri accesibile, de zi cu zi devine o experiență extraordinară, reinterpretarea conceptul de lumină și spațiu.
Utilizarea de materiale, cum ar fi acrilic, policarbonat, lemn si materiale termofuse si materiale plastice reciclate, combinate cu un amestec de experiență și creativitate, acestea sunt în formă de articole cu un design unic, dar încă funcțional. Becuri de design de suspensie, lumini moderne de tavan, lumini de perete, lămpi de masă și lămpi de podea ... mobilier sunt proiectate pentru a genera entuziasm și să provoace un sentiment inconfundabil de bine.
Filozofia din spatele companiei este „bun design“: o filozofie, un gând, un alt mod de viață și un nou mod de a se bucura de creatiile lor ambiente.Nascono un design atât de ușor, esențial și durabil, pentru a intra în casele la nivel mondial.
Produse care pot fi de interes
Email Newsletter
Newsletter
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro