Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

alb rotunde cu diametrul de masă 73cm, Janis design modern, realizat în Italia

Cod: JANIS BIG BIANCO
Lei 3.465,61 Lei 4.852,79 -29%
TVA inclus

madein_italy

- +
Material
PMMA
Măsuri
L 73 x H 73 x P 73 cm
Culoare
alb
Timpii de livrare
7 zile de la confirmarea comenzii * timpul de livrare poate crește în cazul în care produsul nu este disponibil în stoc
Viadurini Living
Alb rotunde cu diametrul de masă 73cm, Janis design modern, realizat în Italia
Marcatori MORESCHI pentru masa de lucioasă Janis bianco este baza de PMMA 100% plexiglas transparent din polimer virgin, cu laser în formă, dă putere de apreciere, în timp ce pigmentul întregul raft dă o notă de culoare pentru mediul intern. Caracteristicile fizico-tehnice ale plexiglas (rezistent la impact, nedeformabil, izolație inalterabile, termică) și placarea înaltă crom a bazei fac din acest articol un complement al mobilierului practic și funcțional, potrivit pentru orice mediu. Luminozitatea și luminozitatea rămân constante și neschimbate în timp. PMMA plexiglass din polimer virgin este utilizat de non-toxic, hipoalergenic, inodor și antibacterian. Recyclable 100%. Concepută, proiectate și realizate în Italia, cu materiale italiene.

Acest produs este fabricat de o companie puternic axat pe evoluția tendințelor de design și comoditatea de Plexiglas. Cu experiența acumulată în ani de activitate, ideile creative designeri italieni sunt transformate în obiecte gata să mobilarea fiecare personalitate cameră: mobilier, mobilier, accesorii pentru casa si corpuri de iluminat, elemente esențiale în peisajul intern.

Produse care pot fi de interes

Ultimele produse vizualizate