Made in Italy

Alcov de exterior din Teak cu perdea si perne Made in Italy - Oracle

  • Made in Italy
  • Cod: ORACOLO18
Lei 60964,73 Lei 76205,87 -20%
Material Teak, WaProLace
Timpii de livrare 1 săptămână
Lungime (cm) 245
Adâncime (cm) 160
Înălțime (cm) 203

Alcov exterior din tec și WaProLace Made in Italy cu perdele și perne.

Alcov cu blat reglabil pe ambele laturi potrivit pentru orice tip de mediu exterior si realizat manual in Italia . Fabricat din lemn de tec , un material pretios cu caracteristici tehnice excelente, si WaProLace , o fibra sintetica tesuta manual . Alcovul include perne cu huse detașabile din țesătură 100% acrilică și perdele alb murdar .
Această piesă de mobilier constituie un adevărat mediu primitor și învăluitor. Ambele capete sunt proiectate pentru a lăsa o personalizare completă în utilizarea sa. Inaltimea este reglabila si transformabila intr-un spatar confortabil. Perdelele desenează exteriorul, filtrează lumina soarelui și creează un dialog continuu între spațiul interior, mediul înconjurător și cei care locuiesc acolo.

Alcovul apartine unei colectii contemporane cu un design esential , in care puritatea liniilor este spusa prin combinatia eleganta de teak si fibra sintetica WaProLace , tesuta manual. Maiestria si atentia la detalii sunt trasaturile identificatoare din care sunt alcatuite numeroasele produse din colectie.

NB : Tapițeria pernelor este disponibilă în alte culori, disponibile la cerere. Pernele decorative nu sunt incluse.
Contactați-ne pentru mai multe informații sau pentru a solicita o ofertă personalizată completând formularul corespunzător „Solicitați informații” .
Produse care pot fi de interes
Email Newsletter
Newsletter
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro