Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Alergător de masă de Crăciun în tartan 4 bucăți - tartan

Cod: TARTAN
Lei 407,72 Lei 592,60 -31%
TVA inclus
- +
Material
Poliester
Timpii de livrare
7 zile lucrătoare
Lungime (cm)
180
Înălțime (cm)
33
Viadurini Kitchen
4 alergători de masă de Crăciun din poliester cu ren, scris și fulgi de zăpadă, tartan în două versiuni.
În fiecare an, în această perioadă, amenajarea și decorarea mesei de Crăciun cu gust și rafinament devine o necesitate. Aceasta este o sarcină importantă: nu numai pentru o problemă estetică și de design, ci și în ceea ce privește crearea atmosferei potrivite : surprinderea oaspeților, evocarea spiritului familial, transmiterea bucuriei și căldurii sunt punctele forte ale mesei.
Pentru aceasta este esențial să acordați atenție chiar și celor mai mici detalii , care ar putea face diferența în căutarea unei eleganțe autentice și speciale.

Crăciunul acesta aduce la masă magia sărbătorilor cu alergător decorativ în tartane disponibile în două variante, decorate cu simboluri de Crăciun în alb precum renii, fulgii de zăpadă și cuvântul „Merry Christma” care ies în evidență pe poliester devenind protagoniști a mediului înconjurător, pentru a înveseli mesenii și a crea o atmosferă caracteristică.
Dedicat iubitorilor de Crăciun tradițional și tuturor celor care vor să se lase lăsați purtați de atmosfera de Crăciun atemporală care va învălui casa.

Caracteristici tehnice:
  • Fabricat din poliester
  • Decor de tartan cu reni și fulgi de zăpadă
  • Alegerea texturii roșu și negru sau tartan
  • Măsuri: l. 180 x pag. 33 cm
  • Lavabil în mașină (30 °)

Ultimele produse vizualizate