Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

alzapersona Fotoliu relaxare 2 motoare din piele faux made in Italy Berbec

Cod: ARIETE
Lei 6.106,82
TVA inclus

madein_italy

- +
Material
material anti-acarieni, antibacterian
Măsuri
L75 x P90 x H105 cm (h ședința 46 cm)
Timpii de livrare
* 15 zile de lucru timpul de livrare poate varia în cazul în care produsul nu este pe stoc
Viadurini Living
alzapersona Fotoliu relaxare 2 motoare din piele faux made in Italy Berbec
Berbec Relaxării scaun, un mecanism unic și convenabil cu două motoare capabile să genereze mișcarea independentă a spătarului în raport cu suportul pentru picioare. Acest mecanism, printr-o selecție independentă a două mișcări, permite să se obțină diferite combinații de relaxare.
În plus față de funcțiile de relaxare mecanice, Berbec scaun vine cu un sistem de ridicare la îndemână , care este un ajutor important în special pentru persoanele cu probleme de mobilitate și permite accesul la diferite funcții:
- primul pas: apăsarea butonului de pe telecomanda ascensorul scaunul se rotește în față, scaunul se înclină până când ajunge în poziția dorită (de exemplu, să se apropie de masa, birou, etc).
- două etape: continuarea în rotație înainte, apăsând întotdeauna butonul de pe telecomandă, scaunul se înclină complet, și în același timp , scaunul ridică de pe sol facilitând astfel ridicarea în sus a persoanei.

Scaunul Berbecul are o lățime îngustă economisește spațiu (mai puțin de 80 cm.) Pentru a permite „accesul în fiecare cameră a casei de confort. În acest caz, vă recomandăm versiunea cu role-sistem.

Toate fotolii de această linie sunt echipate cu un control de la distanță , care prezintă un panou practic selecție intuitiv pentru a acționa mișcarea în poziția dorită și sunt de asemenea clasificate dispozitive Medicii Clasa 1 , în conformitate cu standardele impuse de directivele europene 93/42 / CEE. Calitatea dispozitivului medical Clasa 1 și marca lor CE vă permite să beneficieze de deducerea fiscală a cheltuielilor medicale (art. 15, alineatul 1, litera c din Codul privind impozitul pe venit). Cheltuielile efectuate în achiziționarea de produse cu Dispostivio sanitare Doctor poate fi dedusă ca o cheltuială medicală pentru o sumă egală cu 19%.

Structura mecanică a făcut în Italia: toate mecanice și motoare sunt realizate în întregime în Italia și în conformitate cu reglementările europene în vigoare și însoțite de certificări marcate CE. Versiunile de ridicare se caracterizează printr - o eficacitate excepțională de ridicare: fiabilitate massma, funcționare silențioasă, capacitate mare de stabilitate și de ridicare mecanică de până la 120 kg.

Scaunul este echipat cu d „manual de utilizare, certificare conform standardelor UE, produs și a unui card de garanție.
Realizarea acestui articol ambarcațiuni permite personalizarea monte: cere o estimare clienti@viadurini.it.

Opțiuni disponibile:

- Sistem
de kit cu role: Sistem de pedală de ridicare adăpostite la baza spătarului; ușoară presiune pe pedala permite sistemului de ridicare scaun pe roți și vă permite să se deplaseze cu ușurință în orice cameră a casei, chiar cu persoana ședinței.

- baterie Kit: la cerere, fiecare scaun poate fi realizat cu un sistem de alimentare de la baterie , care vă permite să opereze wirelles fotoliu adică fără conectat direct la un cablu de ieșire AC, de exemplu, poate fi poziționat în centrul casei / camera fără l ' obstacol de cabluri, cabluri sau nevoia de prize în proximitate. Anii de viață a bateriei este de circa 8,7 ore.

- Kit contragreutate: practic garnituri tesatura kit de bumbac lavabile, ușor de -line și de a scoate; Aceasta protejează împotriva murdăriei, prafului și pete, spatar, cotiere, scaun și suport pentru picioare.

- spuma de memorie scaun de sănătate: Berbecul poate fi îmbogățit cu un strat de 30mm singur material și confortabil „nufăr“. Scaunul waterlily al nostru scaun Berbec ofera un confort maxim, adaptandu-se perfect la structura corpului fiecărei persoane. Este complet natural și nu are contraindicații evitndo escarelor cauzate de poziția ședinței constantă.

Producătorul italian
Acest produs este fabricat de o „companie italiană care de peste treizeci de ani producătoare de mobilier conceput pentru a asigura un confort maxim și bunăstare. Printre paturi tapițate de top cu produse de containere, fotolii alzapersona și lift, canapele si multe altele. Fiecare obiect nu este doar un decor simplu, dar este un partener de viata reala. Din 1982 compania este lider in productia de mobilier tapitat, atât pentru cei vii și pentru dormitor. Cunoscut in intreaga lume pentru produsele sale de înaltă calitate, având grijă de casa ta și , de asemenea. Fiecare produs este proiectat pentru nevoile tale.

Arta particularizare: Pentru fiecare piesă de mobilier. Capacitatea de a alege dintr-o gamă largă de soluții, combinându-le împreună pentru a crea cele mai potrivite pentru tine mobilier.

Grija de locuri de munca: ingrijire, dedicarea si calitatea este întotdeauna în centrul companiei de producție. mâini Expert lucra cu mâna pentru tine. Bucată cu bucată produsele să ia forma. Fiecare curbă, fiecare cusatura, fiecare accesoriu se face cu o atenție deosebită pentru detaliu. Handmade de prelucrare a produselor îmbogățirea cu un dram de stil italian , care le face special și unic mobilierul nostru. meșteri experți și designeri stabilite pus împreună cunoștințele lor pentru a transporta tot ce ai nevoie.
Un produs exclusiv italian. De la mână de lucru calificată în fiecare detaliu, compania îmbunătățește „made in Italia“ , datorită experienței sale și a produselor sale.

Ultimele produse vizualizate