Made in Italy

Aplica de exterior din fier cu LED reglabil Made in Italy - Forla

  • Made in Italy
  • Cod: FORLA2
Lei 3.877,76
Material Fier
Măsuri Baza: L 10 x H 20 cm - Lungime totală: 100 cm
Timpii de livrare 15 zile lucrătoare
Rating energetic A ++

Aplică de perete de exterior din fier realizată manual cu lumină LED reglabilă Fabricat în Italia.

Această lampă de exterior este realizată manual în Italia din fier zincat și vopsit în culoarea fierului și structura sa este formată dintr-o placă care se fixează pe perete și un braț pivotant la capătul căruia este instalat LED-ul în interiorul unui mic cilindru. Complet cu drivere de instalat.
Forma sa simplă cu linii esențiale se adaptează perfect celor mai variate medii exterioare și reprezintă o soluție practică și funcțională pentru a ilumina puncte specifice de sus precum intrările și potecile sau pentru zonele dedicate relaxării precum canapele sau mesele pentru serile cu prietenii.
Categoria lămpilor de perete pentru iluminarea spațiilor exterioare este aleasă în special pentru a da lumină zonelor exterioare eficient dar din ce în ce mai mult căutăm în aceste accesorii nu doar aspectul funcțional ci și și mai presus de toate un design unic minunat. si modern care nu trece neobservat si care imbogateste estetica mediului inconjurator facandu-l primitor si ingrijit.
Datorită pasiunii artizanilor italieni și căutării materiilor prime de calitate, rezultatul este un produs cu atenție la detalii, care prezintă un stil original care nu trece neobservat, rămânând discret.

Lampa / priza : LED 3W 350mA 400 lumen 2700 ° K
Masuri:

  • lungime braț : 1 metru;
  • Dimensiuni placa de perete : L 10 x H 20 cm
NB: LED-ul inclus.
Produse care pot fi de interes
Email Newsletter
Newsletter