Made in Italy

Aplica de exterior din fier și aluminiu cu LED inclus Fabricat în Italia - Rango

  • Made in Italy
  • Cod: RANGO
Lei 2.736,76
Material Fier și aluminiu
Măsuri Diametru 12 x H 10 cm
Timpii de livrare 15 zile lucrătoare
Rating energetic A +

Aplică de perete din fier și aluminiu, realizată manual, cu sticlă de protecție Made in Italy.

Această lampă de exterior are o structură din fier galvanizat și aluminiu vopsit cu fier și este, de asemenea, completată cu sticlă de protecție în interiorul căreia este introdus becul LED deja inclus.
Caracteristica principală a acestui complement este designul simplu și discret care reușește să ilumineze spațiul de dedesubt fără a fi voluminos sau excesiv de invaziv și, prin urmare, îl face ideal chiar și pentru spații mai mici.
Iluminatul exterior este de o importanță fundamentală pentru a putea face mai confortabilă orice zonă exterioară a casei dar poate fi utilă și pentru a ilumina o alee sau intrarea într-o casă într-un mod practic și funcțional. Pe langa indeplinirea acestui rol insa, este tot mai important ca aceste accesorii sa indeplineasca si o functie decorativa pentru a recrea o estetica rafinata care sa faca placuta petrecerea timpului in interiorul acestor zone ale locuintei noastre.
Realizată manual în Italia , această lampă s-a născut din pasiunea artizanilor italieni care, datorită atenției la detalii și utilizării materiilor prime de calitate, dau viață unui produs solid și funcțional, ideal pentru cei care caută simplitate și esențialitate într-un singur produs. cu un design versatil și modern.

Lampa / priza: GU10 LED 230V 7W 2700 ° K
Dimensiune: L 12 x H 10 cm

NB: bec LED inclus.
Produse care pot fi de interes
Email Newsletter
Newsletter