Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Aplica de perete din aluminiu vopsit artizanal Fabricat în Italia - Gemina

Cod: GEMINA3
Lei 2.294,01 Lei 3.188,68 -28%
TVA inclus

madein_italy

- +
Material
Aluminiu
Măsuri
Baza: diametru 6 x H 12 cm; Inel: diametru 12 cm x H 10 cm
Timpii de livrare
15 zile lucrătoare
Viadurini Lighting

Lampă de perete fabricată manual din aluminiu vopsit cu inel reglabil Made in Italy.

Această lampă de perete este realizată manual în Italia de meșteșugari calificați și are o structură din aluminiu vopsit cu un inel pivotant înalt cu îmbinare. Complet cu sursa de alimentare în cilindru.
Designul său caracterizat de linii simple și esențiale , împreună cu dimensiunile reduse ale articolului, dau viață unui complement ideal pentru iluminarea unor zone mici ale casei, creând zone calde și primitoare în care să te dedici complet relaxării citind o carte bună sau pur și simplu bucurându-se de momente de pace.
Categoria de lămpi de perete este utilizată în special pentru eficiența sa, menținând în același timp o amprentă minimă. Ideali pentru a crea atmosferă sau pentru a evidenția anumite zone ale casei, aceste lămpi sunt soluții perfecte pentru a crea jocuri de lumină și umbre care pot revoluționa aspectul unei camere, îmbogățind estetica acesteia.
Datorită utilizării materiilor prime de calitate și atenției pentru detalii a meșterilor italieni, rezultatul este un produs solid și robust care luminează într-un mod funcțional prin recrearea atmosferelor unice și a jocurilor de lumină capabile să revoluționeze aspectul camerei.

Lampă / priză: AR111 12V 3000 ° K 15W 900 Lumen

NB: bec cu LED inclus.

Ultimele produse vizualizate