Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Aplica de perete din oțel inoxidabil, plexiglas și aluminiu cu lumină LED - mare

Cod: LARGE
Lei 2.111,99 Lei 2.624,42 -20%
TVA inclus
- +
Măsuri
35 x 11 x 10 cm
Timpii de livrare
7/10 zile lucrătoare * termenele de livrare pot crește dacă produsul nu este disponibil în stoc
Viadurini Bathroom

Lampă de perete cu LED din oțel inoxidabil, plexiglas și aluminiu.

Aplica LED din otel inoxidabil, plexiglas satinat si aluminiu lustruit. Ecranul din oțel inoxidabil cromat cu oglindă impune direcția sursei de lumină creând efecte de lumină. Lumina LED de ultimă generație și producția în întregime italiană sunt o garanție a siguranței și a calității absolute.

650 Lumen, suport pentru o eventuală fixare la cadrul oglinzii inclus, transformator în cutie retractabilă din oțel cromat. IP 44.

Alegerea pentru a face o colecție de iluminat este o necesitate. Formele perfecte, cum ar fi noile chiuvete sau tonurile calde și convingătoare, precum cele ale noului mobilier din tec, nu ar putea lipsi de o lumină adecvată. LED-ul a fost ales cu o calitate de neegalat de lumină, oțel inoxidabil și aluminiu, satin plexi, 100% fabricat în Italia și mult design. Forme discrete și bine manierate, prezențe luminoase nu mai sunt gregari, ci protagoniști în baie și în casă.

Produse care pot fi de interes

Ultimele produse vizualizate