Made in Italy

Aplica de perete din sticla venetiana cu finisaj de cristal, realizata manual in Italia - Larissa

  • Made in Italy
  • Cod: LARISSA2
Lei 5.402,37 Lei 6.752,93 -20%
Material Sticlă și metal
Timpii de livrare 5/6 săptămâni lucrătoare
Lungime (cm) 11
Adâncime (cm) 17
Înălțime (cm) 70

Lampă de perete fabricată manual din sticlă venețiană cu finisaj de cristal, Made in Italy.

Lampă de perete sofisticată realizată manual în Italia la Veneția, cu abajururi din sticlă finisată cu cristale și detalii metalice finisate crom lustruite. Din împletirea volumelor esențiale și a liniilor clasice vine o idee de iluminare nouă care evocă formele coloanelor antice dând o notă de eleganță întregului mediu. Ceea ce este frapant în privința esteticii sale este modul în care lumina din interiorul său se extinde, pălind prin șanțurile care acoperă suprafața abajururilor, creând un efect de clarobscur capabil să-și caracterizeze forma minimă cu un dinamism vibrant .

Fiecare element care alcătuiește aceste minunate soluții de amenajare este realizat individual și provine din mâinile meșterilor experți din sector care, datorită unei cunoașteri profunde a tradiției venețiene în prelucrarea sticlei , dau viață unor opere de artă reale dotate cu un suflet și o personalitate care permite celor care le inventează, celor care le fac și celor care le folosesc să creeze o asemănare personală și aptitudinală, simțindu-se astfel empatic cu ei. Întregul proces de producție are loc la Veneția , inima bătută a tradiției vitivinicole, acordând o atenție deosebită detaliilor și respectând tehnicile antice, cu dorința ca modernul să se proiecteze spre viitor. În acest fel, se nasc idei de iluminare autentice și eficiente care reproduc modele clasice revizuite într-o cheie contemporană pentru un rezultat exclusiv și avangardist .

Bec (nu este inclus) : 2 x MAX 70W E27

NB: lampa este disponibilă într-o gamă largă de culori diferite și fiind realizată manual, este complet personalizabilă și în formă și dimensiune.
Contactați-ne pentru mai multe informații sau pentru o ofertă, utilizând formularul „ Solicitați informații ”.
Produse care pot fi de interes
Email Newsletter
Newsletter