Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Aplica de perete realizată manual din fier negru Fabricat în Italia - Cubino

Cod: CUBINO2
Lei 1.291,22 Lei 1.794,79 -28%
TVA inclus

madein_italy

- +
Material
Fier
Măsuri
L 6 x P 6 x H 12 cm
Timpii de livrare
15 zile lucrătoare
Viadurini Lighting

Lampă de perete fabricată manual cu structură cubică din fier negru Fabricat în Italia.

Această lampă de perete este realizată manual în Italia de meșteșugari calificați și are o structură de fier negru cu suduri mată pentru instalare pe cărămidă.
Categoria de lămpi de perete este utilizată în special pentru eficiența sa, menținând în același timp o amprentă minimă . Ideali pentru a crea atmosferă sau pentru a evidenția anumite zone ale casei, aceste lămpi sunt soluții perfecte pentru a crea jocuri de lumină și umbre care pot revoluționa aspectul unei camere, îmbogățind estetica acesteia.
Designul său este extrem de esențial și simplu și se adaptează oricărui mediu cu un gust modern care necesită o soluție de iluminare discretă capabilă să optimizeze spațiile fără a sacrifica funcționalitatea și eficiența .
Datorită dimensiunilor reduse, este, de asemenea, o soluție potrivită în special pentru crearea unor zone mici de relaxare în care să vă dedicați lecturii sau mai simplu să petreceți momente de relaxare.

Lampă / priză: GU10 230V
Dimensiune : L 6 x P 6 x H 12 cm

NB: becul nu este inclus.

Produse care pot fi de interes

Ultimele produse vizualizate