Made in Italy

Aplică de perete realizată manual din sticlă și metal Veneția Made in Italy - Alison

  • Made in Italy
  • Cod: ALISON1
Lei 3.942,88 Lei 4.928,62 -20%
Material Sticlă și metal
Timpii de livrare 5/6 saptamani lucratoare
Lungime (cm) 30
Adâncime (cm) 22
Înălțime (cm) 35

Aplică de perete cu 2 lumini realizată manual din sticlă venețiană și metal cromat Fabricat în Italia.

Aplică din sticlă Venice cu finisaj alb-lapte-ocean lucrat manual de maestri sticlari italieni cu detalii din metal cromat lustruit . Reprezentarea perfectă a unui design clasic revăzut într-o cheie modernă pentru a transfera arta din sticlă venețiană în medii contemporane în care acest complement cucerește rolul principal datorită formelor rotunjite care recreează atmosfere intime și primitoare . Structura sa este marcata de doua brate minunate lucrate cu tehnica rigadin care dau personalitate si culoare intregului produs.

Fiecare element care alcătuiește aceste minunate soluții de amenajare este realizat individual și vine din mâinile meșterilor experți din sector care, datorită cunoașterii profunde a tradiției venețiane în prelucrarea sticlei , dau viață adevărate opere de artă dotate cu suflet și o personalitate care permite celor care le inventează, celor care le fac și celor care le folosesc să creeze o asemănare personală și de aptitudini, simțindu-se astfel empatic cu ei. Întregul proces de producție se desfășoară la Veneția , inima bată a tradiției sticlei, acordând o atenție deosebită detaliilor și respectând tehnicile străvechi, cu dorința ca modernul să se proiecteze spre viitor. In acest fel iau nastere idei de iluminat autentice si eficiente care repropun designuri clasice revizuite in cheie contemporana pentru un rezultat exclusivist si avangardist .

Becuri (nu sunt incluse) : 2 x MAX 42W E14

NB : lampa este disponibilă într-o gamă largă de combinații de culori diferite și fiind realizată manual, este complet personalizabilă ca formă și dimensiune.
Contactați-ne pentru mai multe informații sau pentru o ofertă folosind formularul „ Solicitare informații ”.
Produse care pot fi de interes
Email Newsletter
Newsletter