Made in Italy

Aplică din sticlă venețiană alb lapte Made in Italy - Deborah

  • Made in Italy
  • Cod: DEBORAH2
Lei 9.218,23 Lei 11.522,79 -20%
Material Sticlă și metal
Timpii de livrare 5/6 saptamani lucratoare
Lungime (cm) 50
Adâncime (cm) 25
Înălțime (cm) 28

Aplică de perete din sticlă Venice realizată manual Fabricat în Italia.

Aplică din sticlă venețiană cu finisaj alb lapte , cristal lucrat manual cu detalii metalice finisaj auriu periat, fabricat in Italia . Un design care se inspiră din candelabrele tradiționale în stil Imperiu care au îmbogățit și înfrumusețat sălile și balurile mărețe ale celor mai prestigioase curți europene și din secolul al XIX-lea. Cele mai somptuoase ornamente, măreția volumelor și strălucirea cristalelor sunt revăzute în cheie contemporană prin semne esențiale . Fiecare element care aduce în minte splendorile străvechi este cristalizat în tuburi de sticlă suflată curbate cu art, îmbrățișate de benzi metalice rafinate. Rezultatul este întâlnirea fără precedent dintre neoclasicism și stilul industrial care creează o suspensie cu dimensiuni, transparențe și note cromatice potrivite pentru mobilierul contemporan.

Din utilizarea materiilor prime de înaltă calitate de pe teritoriul italian și din prelucrarea pricepută a sticlei de către meșteri pricepuți din sector, care au transmis tradițiile străvechi de zeci de ani, ia naștere o mare capodoperă a artei sticlei care se remarcă prin eficiența sa, funcționalitate și o estetică clasică . Fiecare fază de producție are loc în Veneția , inima bată a tradiției sticlei, acordând o atenție deosebită detaliilor și respectând tehnicile străvechi, cu dorința ca modernul să se proiecteze spre viitor. Procedând astfel, măiestria înaltă se îmbină cu designul și tradiția își găsește o viață nouă prin utilizarea tehnologiilor inovatoare . Rezultatul este o operă de artă care reinterpretează un stil clasic printr-un limbaj contemporan care prin lumină își arată valorile de autenticitate și eficiență .

Becuri (nu sunt incluse) : 1 x MAX 9W LED 3000 ° K 900 lm

NB : lampa este disponibilă într-o gamă largă de combinații de culori diferite și fiind realizată manual, este complet personalizabilă ca formă și dimensiune.
Contactați-ne pentru mai multe informații sau pentru o ofertă folosind formularul „ Solicitare informații ”.
Produse care pot fi de interes
Email Newsletter
Newsletter