Made in Italy

Aplica de design Made in Italy din țesătură albă și gri și Rattan - Sailor

  • Made in Italy
  • Cod: SAILOR3
Lei 3.098,25
Material Bumbac și ratan
Timpii de livrare 2 săptămâni lucrătoare
Lungime (cm) 48
Adâncime (cm) 24.6
Înălțime (cm) 38

Aplica de design cu abajur din bumbac și rattan Made in Italy.

Această lampă de perete este fabricată în Italia și are un abajur compus din 3 benzi: prima din ratan negru , a doua din bumbac gri finisată cu o margine albă delicată și a treia din bumbac alb .
Datorită atenției acordate detaliilor și utilizării materiilor prime de calitate, această idee de iluminare reprezintă o soluție concepută pentru cei care caută un complement de design care poate completa amenajarea camerei într-un mod original , dând viață atmosferelor unice. și cercetat .

Lămpile de perete reprezintă o categorie de produse potrivite în mod special pentru iluminarea încăperilor din casă precum coridoarele sau spațiile mici în care lumina naturală nu ajunge și este necesar să se găsească o soluție la fel de funcțională, pe atât de discretă. Datorită dimensiunilor reduse, acestea pot fi poziționate oriunde, ajutând la crearea unor jocuri minunate de lumină și umbră și, în același timp, dând viață atmosferelor intime și relaxante.
Tocmai datorită difuziunii lor ridicate, oamenii încearcă din ce în ce mai mult să aleagă lumina de perete potrivită pentru nevoile lor, preferând soluții practice, dar și, mai ales, cu o valoare decorativă ridicată, prin urmare capabile să completeze amenajarea camerei într-un mod armonios.

Bec / priză: 230V 2xE27 12W max LED

NB: becul nu este inclus.
Produse care pot fi de interes
Email Newsletter
Newsletter