Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Aplica manuală din alamă și sticlă albă de lapte Fabricată în Italia - Grinta

Cod: GRINTA1
Lei 1.703,99 Lei 2.368,58 -28%
TVA inclus

madein_italy

- +
Material
Alama și sticlă
Măsuri
Diametru 15 cm; Baza: diametru 10 cm
Timpii de livrare
15 zile lucrătoare
Viadurini Lighting

Lampă de perete realizată manual din alamă și sticlă decorativă albă lăptoasă Fabricată în Italia.

Această lampă de perete sau tavan este fabricată manual în Italia și are o structură din alamă finisată natural, îmbogățită de o sferă decorativă de sticlă albă lăptuită în interiorul căreia este introdus LED-ul .
Ceea ce este izbitor la acest complement este personalitatea sa puternică capabilă să completeze amenajarea oricărei camere cu un gust modern, reușind, de asemenea, să lumineze într-un mod omogen și elegant și, în același timp, să creeze o atmosferă intimă și primitoare ideală pentru crearea unor spații mici dedicate la relaxare sau la integrarea iluminării camerelor mari în care un candelabru nu este suficient. Utilizarea formei sferice și a liniilor simple conferă mișcare și armonie mobilierului camerei, îmbogățind estetica acesteia și sporindu-i valoarea.
Categoria de lămpi de perete este utilizată în special pentru eficiența sa, menținând în același timp o amprentă minimă. Ideali pentru a crea atmosferă sau pentru a evidenția anumite zone ale casei, aceste lămpi sunt soluții perfecte pentru a crea jocuri de lumină și umbre care pot revoluționa aspectul unei camere, îmbogățind estetica acesteia.

Lampă / priză : E14 4W 400 lumen 3000 ° K

NB: bec cu LED inclus.

Produse care pot fi de interes

Ultimele produse vizualizate