Made in Italy

Aplica manuală din alamă și sticlă albă de lapte Fabricată în Italia - Grinta

  • Made in Italy
  • Cod: GRINTA1
Lei 1.612,75
Material Alama și sticlă
Măsuri Diametru 15 cm; Baza: diametru 10 cm
Timpii de livrare 15 zile lucrătoare
Rating energetic A +

Aplică de perete realizată manual din alamă și sticlă decorativă alb lapte Made in Italy.

Această lampă de perete sau tavan este realizată manual în Italia și are o structură din alamă cu finisaj natural , îmbogățită de o sferă decorativă de sticlă alb lapte , în interiorul căreia este introdus LED-ul.
Ceea ce este izbitor la acest complement este personalitatea sa puternică capabilă să completeze mobilarea oricărei încăperi cu un gust modern, reușind de asemenea să ilumineze într-un mod omogen și elegant și în același timp creând o atmosferă intimă și primitoare ideală pentru crearea de spații mici dedicate. la relaxare sau pentru a integra iluminatul încăperilor mari unde un candelabru nu este suficient. Utilizarea formei sferice și a liniilor simple dau mișcare și armonie mobilierului încăperii, îmbogățindu-i estetica și sporind valoarea acesteia.
Categoria de lumini de perete este folosită în special pentru eficiența sa, menținând în același timp o amprentă minimă. Ideale pentru a crea atmosferă sau pentru a evidenția anumite zone ale casei, aceste lămpi sunt soluții perfecte pentru a crea jocuri de lumini și umbre care pot revoluționa aspectul unei încăperi, îmbogățindu-i estetica.

Lampa / priza : E14 4W 3000 ° K

NB: bec LED inclus.
Produse care pot fi de interes
Email Newsletter
Newsletter