Made in Italy

Aplica manuală din fier și aluminiu negru mat Fabricat în Italia - Velina

  • Made in Italy
  • Cod: VELINA
Lei 1.592,96 Lei 1.874,07 -15%
Material Fier, aluminiu și alamă
Măsuri Baza: L 7 x H 7 cm
Timpii de livrare 15 zile lucrătoare

Aplică de perete din fier și aluminiu realizată manual cu detalii din alamă Fabricat în Italia.

Această lampă de perete este realizată manual în Italia și are o structură din fier și aluminiu într-un finisaj negru mat cu detalii din alamă cu finisaj natural.
Designul său este esențial și discret dar nu trece neobservat datorită stilului său elegant dat de utilizarea materialelor și finisajelor care combinate împreună dau viață unui complement cu o personalitate puternică capabilă să răspundă nevoilor celor care caută un produs funcțional cu dimensiuni reduse capabile sa optimizeze spatiile, imbogatind estetica incaperii si adaptandu-se la orice stil de mobilier.
Datorita dimensiunii sale si a capacitatii de a directiona fasciculul luminos in functie de nevoile tale, aceasta lampa poate fi o solutie deosebit de potrivita pentru crearea unor spatii mici cu o atmosfera intima in care sa te dedici in totalitate relaxarii.
Categoria de lumini de perete este folosită în special pentru eficiența sa, menținând în același timp o amprentă minimă. Ideale pentru a crea atmosferă sau pentru a evidenția anumite zone ale casei, aceste lămpi sunt soluții perfecte pentru a crea jocuri de lumini și umbre care pot revoluționa aspectul unei încăperi, îmbogățindu-i estetica.

Lampa / priza : LED 3W 2700 ° K

NB: LED-ul inclus.

Produse care pot fi de interes
Email Newsletter
Newsletter