Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Aplica manuală din fier și aluminiu negru mat Fabricat în Italia - Velina

Cod: VELINA
Lei 1.747,20 Lei 2.428,61 -28%
TVA inclus

madein_italy

- +
Material
Fier, aluminiu și alamă
Măsuri
Baza: L 7 x H 7 cm
Timpii de livrare
15 zile lucrătoare
Viadurini Lighting

Lampă de perete fabricată manual din fier și aluminiu cu detalii din alamă Fabricată în Italia.

Această lampă de perete este fabricată manual în Italia și are o structură din fier și aluminiu cu finisaj negru mat, cu detalii din alamă cu finisaj natural.
Designul său este esențial și discret, dar nu trece neobservat datorită stilului său elegant conferit de utilizarea materialelor și finisajelor care combinate dau viață unui complement cu o personalitate puternică capabil să răspundă nevoilor celor care caută un produs funcțional cu dimensiuni mici dimensiune capabilă să optimizeze spațiile, îmbogățind estetica camerei și adaptându-se la orice stil de mobilier.
Datorită dimensiunii sale și capacității de a direcționa fasciculul de lumină în funcție de nevoile dvs., această lampă poate fi o soluție deosebit de potrivită pentru crearea unor zone mici cu o atmosferă intimă în care să vă dedicați în totalitate relaxării.
Categoria de lămpi de perete este utilizată în special pentru eficiența sa, menținând în același timp o amprentă minimă. Ideali pentru a crea atmosferă sau pentru a evidenția anumite zone ale casei, aceste lămpi sunt soluții perfecte pentru a crea jocuri de lumină și umbre care pot revoluționa aspectul unei camere, îmbogățind estetica acesteia.

Lampă / priză : LED 3W 400 lumen 2700 ° K

NB: LED inclus.

Produse care pot fi de interes

Ultimele produse vizualizate