Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Aplica rotunda Artisan din alama naturala cu LED Made in Italy - Salina

Cod: SALINA1
Lei 3.148,80 Lei 4.376,84 -28%
TVA inclus

madein_italy

- +
Material
Alamă
Măsuri
Diametru 28 cm x D 12 cm
Timpii de livrare
15 zile lucrătoare
Viadurini Lighting

Lampă de perete realizată manual din alamă naturală cu bec LED Made in Italy.

Această lampă de perete fabricată manual în Italia și are o structură din alamă naturală completată cu un bec cu oglindă LED deja integrat.
Structura sa din alamă și designul său simplu, dar impactant, îmi aduc în minte un stil vintage adaptat lumii contemporane pentru a crea o idee de iluminare originală și creativă care poate combina designul și funcționalitatea .
Această piesă de mobilier este o soluție perfectă pentru cei care caută o idee de iluminare originală, dar discretă , care poate completa creativ amenajarea unor medii precum livinguri sau dormitoare prin integrarea cu candelabre sau lămpi de podea care nu sunt întotdeauna suficiente pentru a da viață iluminare omogenă.
Categoria de lămpi de perete este utilizată în special pentru eficiența sa, menținând în același timp o amprentă minimă. Ideali pentru a crea atmosferă sau pentru a evidenția anumite zone ale casei, aceste lămpi sunt soluții perfecte pentru a crea jocuri de lumină și umbre care pot revoluționa aspectul unei camere, îmbogățind estetica acesteia.

Lampă / priză : E27 4W 250 lumen 2500 ° K

NB: bec cu LED inclus.

Produse care pot fi de interes

Ultimele produse vizualizate