Made in Italy

Aplica rotunda Artisan din alama naturala cu LED Made in Italy - Salina

  • Made in Italy
  • Cod: SALINA1
Lei 2.443,87
Material Alamă
Măsuri Diametru 28 cm x D 12 cm
Timpii de livrare 15 zile lucrătoare
Rating energetic A +

Aplica de perete realizata manual din alama naturala cu bec LED Made in Italy.

Această lampă de perete realizată manual în Italia și are o structură din alamă naturală completată cu un bec LED cu oglindă deja integrat.
Structura sa din alamă și designul său simplu, dar de impact aduc în minte un stil vintage adaptat lumii contemporane pentru a crea o idee de iluminat originală și creativă care poate combina designul și funcționalitatea .
Această piesă de mobilier este o soluție perfectă pentru cei care caută o idee de iluminat originală, dar discretă , care să completeze creativ amenajarea unor medii precum sufragerie sau dormitoare prin integrarea cu candelabre sau lampadare care nu întotdeauna sunt suficiente pentru a da viață o iluminare omogenă.
Categoria de lumini de perete este folosită în special pentru eficiența sa, menținând în același timp o amprentă minimă. Ideale pentru a crea atmosferă sau pentru a evidenția anumite zone ale casei, aceste lămpi sunt soluții perfecte pentru a crea jocuri de lumini și umbre care pot revoluționa aspectul unei încăperi, îmbogățindu-i estetica.

Lampa/dulie : E27 6W 2500°K

NB: bec LED inclus.
Produse care pot fi de interes
Email Newsletter
Newsletter