Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Noptieră modern și stilizat pentru dormitor

Pe Viadurini găsit imagini sfinte, perpetueaza capiletto și înfățișând moderne, stilizate și contemporană Sfînta familie, Nașterea Domnului, maternitatea și Madonna și Jesus Copilului.

Toate perpetueaza noastre sunt de design, stilizat si Made in Italy, ceea ce le face ideale ca obiecte și mobilier pentru un dormitor într - un stil modern / contemporan.

Capiletto vânzarea online Viadurini sunt într - adevăr realizări inovatoare în stil modern, schimbarea ideea tradițională de lângă pat, de obicei , înțeleasă în forme clasice și stilul care s - ar potrivi slab la dormitoare de case și apartamente moderne.

picturile și traverselor sacre sunt fabricate folosind de taiere cu laser din lemn sau MDF , cu siluete în relief. Capoletti sunt certificate 100% Made in Italy de către autoritatea de certificare, care verifică dacă toate operațiunile lanțului de aprovizionare, sunt de fapt realizate în Italia: fiecare pas, de la proiectare până la finisare, este efectuată de personal calificat și italiană.

terminologie curiozitate
În limba italiană le folosesc adesea termeni diferiți pentru a indica aceste produse: vorbim în linii mari de picturi sacre sau sculpturi de perete ( în cazul în relief / 3D) atunci când nu este locația în casă. Dacă aveți elemente concepute pentru dormitor folosesc frecvent termenii Noptieră și Capiletto.

Prin termenul istoric noptiere înseamnă perna care este plasat între saltea și foaia, sub perne, pentru a menține ridicat porțiunea din capul patului.

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Confidențialitate și Cookie-uri