Reproduceri de picturi celebre și opere de artă de către Bottega Tifernate

  • Recenzii :
  • : 5,0
126 Produse
Bottega Tifernate
Lei 1.033,10
Pagina 1 de 6
Pe Viadurini vă aflați în vânzare exclusivă de reproduceri de fresce și opere de artă a „400 de maeștri ai Renașterii, moderne și contemporane realizate de Bottega Artigiana Tifernate cu tehnica brevetată Pictografia, definită ca tehnica de reproducere mai precisă vreodată ( cu o mulțime de brevet!), care permite să recreeze orice operă de artă identică cu originalul.

Pictografia face posibil să avem în propriile reproduceri de acasă de fresca, lemn si panza fidel originalele (dar este simplist de a defini reproduceri!) De către căpitanii , cum ar fi Michelangelo, Leonardo da Vinci, Gozzoli, Botticelli, Perugino, Raphael, Pinturicchio, Melozzo da Forlì , Mantegna, Ilario din Viterbo, Carlo Crivelli, Canaletto, Joli, Vanvitelli, Cimabue, Francesco Mancini, Masaccio și moderne , cum ar fi Van Gogh, Klimt, Vermeer, Monet, Degas, Hayez etc. Potențial, orice lucru poate fi reprodus!

Pictografia: tehnica

Pictografia de Tifernate Bottega este o tehnică inventată și dezvoltată pentru re-crearea de opere de artă care urmează să fie afișate în locul originalelor. Născut inițial ca suport tehnic al patrimoniului cultural pentru a face față cu toate acele cazuri în care este necesară înlocuirea unei opere originale recreat.

Fiecare cadru
este procesat individual, folosind materiale și rețete folosite în Renaștere.

Durabilitatea este excepțională; rezultatul estetic este rezultatul cercetărilor efectuate în colaborare continuă cu cele mai importante muzee din lume. Orice imagine poate fi reprodus fără limite de dimensiune și, la cerere, se realizează făcând proiecte fotografice sau personalizate , fără costuri.

Etapele tehnice includ studiul lucrărilor originale, atât în materiale și culori , iar ulterior „recreere“ de frescă exactă, masă sau pânză.

Devine clar în curând că - în plus față de patrimoniul cultural, expozițiile, librăria muzeului - destinația ideală pentru lucrările de Tifernate Bottega este publicul general cu reproducerea operelor pentru a înfrumuseța casele.

Fresca este preparat cu var stins și nisip.

Pentru Canvas și Masa este utilizat un compus de gips bologna și lipici naturale situată pe fierbinte. În întregul ciclu de prelucrare, nu produce deșeuri sau pentru mediu sau pentru oameni.

Tehnologia de culoare naturala.

Culorile folosite sunt pe bază de oxizi, prin urmare, foarte durabile la solicitări de mediu, pentru a garanta o viață lungă.

Retușarea o bucată cu bucată de mână

Retusurilor se face pe fiecare bucată unică și a întregii lucrări, în scopul de a conferi profunzime și luciu tipic de pictura originală.

Grosime naturală

Grosimea asupra lucrărilor se realizează manual cu gips fierbinte și clei natural.
Email Newsletter
Newsletter