Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Raffaello Sanzio „Scoala din Atena“ parte. Platon și Artistotele

Cod: 056aAffrescoGrande-
Lei 8.289,21
TVA inclus
- +
Timpii de livrare
30 de zile lucrătoare
Bottega Tifernate
Fresco mare Raffaello Sanzio „Scoala din Atena“, în special Platon și Artistotele. 1509-1510, Vatican.
Viadurini a semnat un contract de exclusivitate cu Bottega Artigiana Tifernate, compania pictorilor umbriene care lucreaza cu tehnica pictografică la cele mai importante muzee din lume, inclusiv Muzeele Vaticanului. Tehnica Pictografia, pentru care Tifernate Bottega a obținut brevetul în 2000, constă într - un proces tehnologic original , combinat cu o prelucrare realizată cu metode antice și este definită ca fiind „cea mai bună tehnică pentru a recrea o pictura folosind tehnici de culoare și metoda originală“ . Rezultatul este egal cu real!
Deci, dacă ați dorit întotdeauna să fure lui Monet nuferi, Primavera sau sărut a lui Botticelli de Klimt pentru a infrumuseta peretii casei sau afacerea dvs., acum puteți!
Profesorii produc , de asemenea , picturi, fresce și tabele de orice dimensiune. Contactați - ne la: clienti@viadurini.it

fresca L“este preparat cu var stins și nisip. În întregul ciclu de procesare nu produce deșeuri sau pentru mediu sau pentru oameni. Retusurilor este realizată manual, pe fiecare piesă și pe întreaga lucrare cu tempera sau acuarele, pentru a conferi profunzime și luciu tipic de pictura originală. Grosimea asupra lucrărilor se realizează manual cu gips fierbinte și clei natural.
La cerere, lucrările pot fi protejate pentru „exterior.

Pictografia pe fresca este ambalat, numai până la format 45x60 cm, într - o cutie alba inserată într - o pană de cauciuc și cadru de catifea, însoțit de cârlig retractabil și șevalet pliere suport de fier. (Trepiedul de fier vine doar până la 18x24 cm) Format

Certificatul de origine care să ateste originalitatea lucrării; data de realizare permite să se întoarcă la perioada de prelucrare. Pe certificatul este combinat cu un rezumat al explicației tehnice.

CERTIFICAREA ESPI Din 2010 La Bottega Tifernate ESPI a obținut certificarea , care permite exportul fără lucrări care recreează exact un original. Puțini artiști din lume se pot lauda cu acest „laudă“. De fapt, acest tip de documentație vor fi emise în cazul în care Ministerul Patrimoniului Cultural cunoaște gravitatea și fondul care - l primește.
Fresca este livrat echipat cu 4 cârlige realizate din fier forjat vopsit antracit cu caneluri realizate manual (cârlige umbri clasice), pentru a asigura o etanșare perfectă pe perete.
Frescele supradimensionate sunt livrate ambalate cu folie cu bule, polistiren și plastic expandat și introdus într-o cușcă de lemn complet închisă.

Ultimele produse vizualizate