Reproducerea Fresco manual Masaccio „tributul“

  • Cod: 005aAffresco-
Lei 790,31
Timpii de livrare 15 zile lucrătoare
Redarea în arta de frescă ipsos Masaccio „tributul“ 1425 Florența, Santa Maria del Carmine, Brancacci Capela.
Viadurini a semnat un contract de exclusivitate cu Bottega Artigiana Tifernate, compania pictorilor umbriene care lucreaza cu tehnica pictografică la cele mai importante muzee din lume, inclusiv Muzeele Vaticanului. Tehnica Pictografia, pentru care Tifernate Bottega a obținut brevetul în 2000, constă într - un proces tehnologic original , combinat cu o prelucrare realizată cu metode antice și este definită ca fiind „cea mai bună tehnică pentru a recrea o pictura folosind tehnici de culoare și metoda originală“ . Rezultatul este egal cu real!
Deci, dacă ați dorit întotdeauna să fure lui Monet nuferi, Primavera sau sărut a lui Botticelli de Klimt pentru a infrumuseta peretii casei sau afacerea dvs., acum puteți!
Profesorii produc , de asemenea , picturi, fresce și tabele de orice dimensiune. Contactați - ne la: clienti@viadurini.it

fresca L“este preparat cu var stins și nisip. În întregul ciclu de procesare nu produce deșeuri sau pentru mediu sau pentru oameni. Retusurilor este realizată manual, pe fiecare piesă și pe întreaga lucrare cu tempera sau acuarele, pentru a conferi profunzime și luciu tipic de pictura originală. Grosimea asupra lucrărilor se realizează manual cu gips fierbinte și clei natural.
La cerere, lucrările pot fi protejate pentru „exterior.

Pictografia pe fresca este ambalat, numai până la format 45x60 cm, într - o cutie alba inserată într - o pană de cauciuc și cadru de catifea, însoțit de cârlig retractabil și șevalet pliere suport de fier. (Trepiedul de fier vine doar până la 18x24 cm) Format

Certificatul de origine care să ateste originalitatea lucrării; data de realizare permite să se întoarcă la perioada de prelucrare. Pe certificatul este combinat cu un rezumat al explicației tehnice.

CERTIFICAREA ESPI Din 2010 La Bottega Tifernate ESPI a obținut certificarea , care permite exportul fără lucrări care recreează exact un original. Puțini artiști din lume se pot lauda cu acest „laudă“. De fapt, acest tip de documentație vor fi emise în cazul în care Ministerul Patrimoniului Cultural cunoaște gravitatea și fondul care - l primește.
Produse care pot fi de interes
Email Newsletter
Newsletter