Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Articole de bucătărie din lemn și marmură, fabricate în Italia, 3 bucăți - Foxie

Cod: FOXIE
Lei 628,81 Lei 801,58 -22%
TVA inclus

madein_italy

- +
Material
Marmură
Timpii de livrare
7-10 zile lucrătoare pentru produsul în stoc / 4 săptămâni pentru produsele care nu sunt pe stoc
Lungime (cm)
40
Viadurini Kitchen

Ustensile moderne de bucătărie din lemn cu mâner de marmură albă, gri și neagră Made in Italy.

Aceste 3 ustensile de bucătărie se caracterizează printr-un design unic și rafinat care combină practicitatea și funcționalitatea cu modernitatea și eleganța. Aceste instrumente sunt realizate în întregime din lemn cu inserții în mâner în marmură albă, gri și neagră de înaltă calitate de către meșteri italieni profesioniști specializați de generații în prelucrarea marmurii.
Marmura utilizată provine din cariera Poggio Silvestre, o sursă de marmură de primă calitate clasificată încă din secolul trecut

Fiind un articol unic realizat manual de artizani italieni, specializat de generații în prelucrarea marmurei, ușoare variații de formă, culoare și dimensiune trebuie considerate o garanție a unei creații artizanale .
Întreținere : nu utilizați lămâie, oțet sau detergenți abrazivi. Curățați numai cu apă și săpun natural (cum ar fi săpunul Marsilia) și o cârpă moale. Nu introduceți în mașina de spălat vase.
Este o piatră naturală care tinde să se păteze, dar aceasta face parte din uzura naturală a produsului.

Produse care pot fi de interes

Ultimele produse vizualizate