Made in Italy

Athos Connubia Calligaris Masă extensibilă de până la 200 cm, din ceramică

  • Made in Italy
  • Cod: ATHOS
Lei 17.589,77
Măsuri L 150 (200) xP 100xH 75cm
Timpii de livrare 20 de zile lucrătoare
Athos Connubia Calligaris Masă extensibilă de până la 200 cm, ceramica podea
Structura din metal Masă extensibilă, pardoseală din ceramică cuplat cu ciment de lemn dreptunghiular finisare în formă și se extinde lăcuit gri plictisitoare. Este o masă mare în bucătărie și o sală de mese formale.
finisaj Top: ciment
Finish cadru si picioare: gri mat

Insight tehnică:
Sistemul de pliere extensie centrale îi permite să schimbe dimensiunea de 150 x 100 cm până la 200 x 100 cm. Structura de susținere din metal vopsit este plasat într-o poziție centrală pentru a părăsi spațiul liber perimetrală.

Lemnul cuplat-ceramic este un produs obținut prin aplicarea unei plăci ceramice (gresie porțelan) la un panou de particule de lemn cu o tehnică specială de lipire. Placă de gresie de porțelan este un material ceramic obținut din valoarea de materii prime speciale și de puritate, măcinat și aluat colorat, compactat la o presiune foarte ridicată și fierte la o temperatura 1200 ° C Blatului Placi de porțelan oferă caracteristici excelente în ceea ce privește rezistența la zgârieturi, impact, pete, termice și de fluctuațiile chimice. Este ușor de curățat și absolut igienic, deoarece nu absoarbe lichid și nu eliberează substanțe nocive.

Producător italian: CALLIGARIS
În 2016 Calligaris dezvaluie noua marca Connubia de Calligaris: o colecție care conține toate traditia, calitatea si design care au însoțit întotdeauna „compania italiană. Calligaris Manzano sa născut în Friuli în 1923 ca o familie realitate artizan; compania Friuli cu sediul inițial specializată în producția de scaune rustice din lemn cu paie, și apoi transformat în anii '60 și '80 industria suflate si extinde gama sa, inculdendo mese, proiectare mese extensibile, mobilier fix la zona de dormit, o zonă și complemente de viață.
Astăzi Calligaris este faimos în întreaga lume, care deservesc mai mult de 90 de țări și de a face uz de colaborarea designerilor internaționali. Calitatea și stilul colecțiilor sale provin dintr-o pasiune profundă pentru produs, precum și controale extinse în fiecare proces de producție.
Produse care pot fi de interes
Email Newsletter
Newsletter