Made in Italy

Atina ceas de perete în lemn decorat, design realizat în Italia

  • Made in Italy
  • Cod: Atina
Lei 2.331,96 Lei 2.914,95 -20%
Timpii de livrare 7 zile lucrătoare
Atina ceainic de perete din lemn, fabricat în Italia
Atina este un ceas de perete, unde desenele stilizate oferă o priveliște relaxantă și primitoare a naturii. Un detaliu original, care nu numai că răspunde la sarcina sa utilă de a indica timpul, dar și de a vă îmbogăți, prin includerea în armonie a spațiului dvs. intern.

Utilizarea unor esențe frumoase și puțin cunoscute de lemn se numără printre caracteristicile distinctive ale acestui ceas fabricat în Italia. Este produs în întregime de mâinile meșterilor de specialitate care urmăresc o idee de calitate care depășește produsul și care include angajamentul și căutarea continuă de îmbunătățire. Atina constă dintr-o structură cu inserții din lemn. Această tehnică necesită să fie alese unul câte unul sub formă de foi subțiri de lemn de 6 zecimi de mm, pe baza caracteristicilor venei și a culorii celei mai potrivite pentru produsul specific prelucrat. Plăcile de lemn sunt tăiate astfel încât să obțină bucăți mici, care sunt apoi îmbinate împreună cu mâna, ca un puzzle, iar în final panoul este perfecționat manual.
Atina este disponibilă în două dimensiuni și trei culori diferite utilizate pe diferite tipuri de lemn:
măsurători:
- L40 x P3 x H40 cm; diametru 40 cm.
- L50 x P3 x H40 cm; diametru 50 cm.
culori:
- Rece: esență de cenușă deschisă și cenușă cenușie de culoare cenușie și violet colorat în ochi. Marginea este în cenușă neagră, iar mâinile și numerele sunt în negru vopsite în aluminiu;
- Cald: fete de stejar, wenge si mesteacan. Marginea este în laturi în culori wenge, iar mâinile și numerele sunt din aluminiu natural;
- Culori: esențe de lemn de frasin albastru, cenușă de mesteacăn și cenușă cenușie. Marginea este în cenușă neagră, iar mâinile și numerele sunt din aluminiu natural.
Cenușa este compactă, rezistentă și în același timp elastică. Este folosit pe scară largă în mod natural, dar și vopsit, mărind atât vena materialului, cât și luminozitatea culorii. Părțile sunt o esență tare, compactă și elastică din Africa de Vest tropicală, dificil de utilizat pete întunecate. Eyeliner erable este făcut din cele mai frumoase trunchiuri de arțar și este dotat cu pleoape. Acestea sunt picăturile de apă închise în interiorul fibrelor de primăvară tinere care imprimă cercurile caracteristice mici pe material după înghețuri bruște. Stejarul este făcut din cel mai bun lemn de stejar și a fost întotdeauna folosit pe scară largă. Bibanul este un lemn ușor gălbui, provenind din pădurile reci din nordul Europei. Datorită mărimii mici a trunchiului, foile sunt obținute printr-un anumit proces, frunzându-le de-a lungul circumferinței longitudinal.

Asigurați-vă spațiile confortabile și distractive cu acest ceas cu un design irezistibil fabricat în Italia. Contactați-ne pentru mai multe informații.
Produse care pot fi de interes
Email Newsletter
Newsletter