Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Atlantis Connubia Calligaris scaun din metal și țesături, 2 bucăți

Cod: ATLANTIS1527
Lei 2.073,61
TVA inclus

madein_italy

- +
Măsuri
L 53xP 56xH 76 (46) cm
Timpii de livrare
* 20 de zile lucrătoare termenul de livrare poate varia în cazul în care produsul nu este pe stoc
Connubia
Atlantis Connubia Calligaris scaun din metal și țesături realizate în Italia, 2 bucăți
model de scaun Atlantis din structura in metal cromat. Seat și înapoi acoperite în EKOS acoperite cu material textil tehnic. Proiectarea liniilor de ingrijire a face ca acest produs frumos și în același timp ergonomic. Asprimea structurii metalice, combinate cu caracterul practic de acoperire lavabile, face un scaun cu baza de sanie cu funcționalitate maximă.

Producător italian: CALLIGARIS
În 2016 Calligaris dezvaluie noua marca Connubia de Calligaris: o colecție care conține toate traditia, calitatea si design care au însoțit întotdeauna „compania italiană. Calligaris Manzano sa născut în Friuli în 1923 ca o familie realitate artizan; compania Friuli cu sediul inițial specializată în producția de scaune rustice din lemn cu paie, și apoi transformat în anii '60 și '80 industria suflate si extinde gama sa, inculdendo mese, proiectare mese extensibile, mobilier fix la zona de dormit, o zonă și complemente de viață.
Astăzi Calligaris este faimos în întreaga lume, care deservesc mai mult de 90 de țări și de a face uz de colaborarea designerilor internaționali. Calitatea și stilul colecțiilor sale provin dintr-o pasiune profundă pentru produs, precum și controale extinse în fiecare proces de producție.

Produse care pot fi de interes

Ultimele produse vizualizate