Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Baby Love H 155 de designer lampa de podea Myyour, interior

Cod: 60710BAB
Lei 2.564,37 Lei 3.034,85 -16%
TVA inclus

madein_italy

- +
Măsuri
42x42xH155 cm
Designer
Myyour cu Ideabrill
Timpii de livrare
3/4 săptămâni de lucru * timpul de livrare poate crește în cazul în care produsul nu este pe stoc
Myyour
Design de lampă de pardoseală Baby Love H 155 Myyour, uz interior , fabricat în Italia
Difuzor Poleasy® cu proprietăți mecanice excelente, stabilizat UV pentru aplicații în exterior. 99% fără porozitate superficială.
Rama metalica cu capac de protectie cataphoretic si acoperita cu praf.
Indice de protecție: IP20
Tip de iluminat: 1 bec compact fluorescent E27, max 32W-230V 50/60 Hz ( nu este furnizat )
Puteți cumpăra un bec alternativ RGBW cu telecomandă (Cod articol 90022LIGH), scrieți clienti@viadurini.it pentru o ofertă
Lungimea cablurilor: 2,60 metri

Dragostea copilului a crescut, de asemenea, înflorit în afara: în grădină, spațiul său de alegere, pentru a ilumina romantic seri de vară; sau pe apă, solitare, în rânduri sau în grupuri, ca un crin magic de lumină pe piscine și fântâni, create pentru a ilumina partidele. Întotdeauna ofertă, evocatoare, inconfundabilă.

Baby Love , lampa ornamentala cu un profil de trandafir stilizat poate lua diferite forme: o noua lampa de podea disponibila in diferite inaltimi, o lampa eleganta de podea, candelabru de tavan, aplicatie pe perete si lampa exterioara in versiuni impermeabile si de gradina, pentru a promova eliminarea rapidă și cea mai completă a apei de ploaie; Dragostea Baby este disponibilă în diferite nuanțe de culoare și este iluminată de o lampă cu consum redus de energie.

CUM SĂ ALEGEȚI CULOREA
Lampa de podea Baby Love este disponibilă în diferite culori.
Structura este disponibilă exclusiv în culoarea albă.
Vizualizați diagrama de culori și indicați în caseta corespunzătoare codul culorii dorite pentru difuzor.

Finisare: POLEASY®
Nu numai designul și tehnologia fac diferența în produsele Myyour : chiar și în ceea ce privește materialele, compania din Padova este capabilă să-și exprime mulțumirile maxime unui nou polietilenă special numit Poleasy® , dezvoltat printr-o slujbă cercetarea efectuată de ani de zile cu scopul de a elimina microporozitățile superficiale responsabile de formarea de patine inestetice și, în timp, de eventuale fisuri.
Poleasy® , un brevet exclusiv în întreaga lume, rezolvă cu siguranță problema, garantând creațiile Myyour cu suprafețe mai compacte și perfecțiune cu adevărat unică în ceea ce privește durabilitatea, spălabilitatea și luminozitatea culorilor.
Poleasy® cu proprietăți mecanice excelente, UV stabilizate pentru aplicații în exterior. 99% fără porozitate superficială.

Produse care pot fi de interes

Ultimele produse vizualizate