Baie alb de sine statatoare de design modern 173x75cm Katie

  • Cod: KATIE
Lei 16505,42 Lei 18339,39 -10%
Măsuri 1730x750 mm
Timpii de livrare 3 zile lucrătoare de la comanda făcute * timpul de livrare poate crește în cazul în care produsul nu este pe stoc
Baie alb de sine statatoare de design modern 173x75cm Katie
Katie este o baie de designer echipat cu scurgere / preaplin (pre-instalat) și înălțimea interioară picioare reglabile.
NB: cu excepția robinete.

Ce ar putea fi mai bun decât venind acasă după o zi de muncă grea și se bucură de o baie răcoritoare frumos cald?
Pentru a vă oferi acest sentiment Viadurini selectat pentru tine o gamă interesantă de sine statatoare căzi (autoportante), funcționalitate și design. În baie mobilier sunt de obicei aduse prefera comoditatea, de multe ori în detrimentul esteticii, dar nu neapărat un lucru exclude altul.
Căzile din această colecție sunt realizate de către o societate a sectorului de instalatii sanitare si termice specializata in numai de sine statatoare de producție căzi produse cu utilizarea celor mai bune de a utiliza santirario acrilice și oferă soluții de înaltă calitate, de la design tradițional, art deco și modern.

Baia de sine statatoare este un tip special de cada care înlocuiește din ce în ce cada cu hidromasaj. Este autoportant, care este în picioare singur și are nevoie de nici un montaj la același nivel. Datorită versatilității sale este adesea ales pentru decorațiuni interioare neconvenționale, apoi plasate lângă șemineu în dormitor, în mijlocul unei camere ... Această flexibilitate permite designerilor și arhitecților să crească semnificativ numărul de opțiuni creative disponibile pentru a le . înseamnă Statatoare „ în picioare“ , care stă singură și nu necesită montaj la același nivel.

Toate căzi de sine statatoare din această colecție sunt realizate din strat dublu acrilic; L „acrilic este un material utilizat pe scară largă în producția de căzi de baie și este larg răspândit pe piață în ultimele decenii. Numeroase teste au demonstrat , de fapt , substanța chimică ridicată și rezistența fizică. Suprafața sa, durabil, non-poros și ușor de curățat, de asemenea, constituie o barieră impenetrabilă pentru microbi și bacterii. Tehnologia acrilic dublu strat, născut recent, randamentele un spa cu o stabilitate excepțională și pentru a produce forme autoportante, care anterior nu au putut fi realizate.
De ce apoi faceți clic pe un rezervor acrilic, decat cada de baie clasic fonta cu picioare?
- Cada acrilica cântărește mai puțin de 173 de cadă de baie de fier turnat, făcând astfel mai ușor de instalat și de transport
- Grosimea ridicată a suprafeței interioare a cuvei în apă acrilice reține căldura mult mai lungă
- Suprafața acrilică dublu strat care nu se îngălbenește și păstrează întotdeauna sale brillantezzaInoltre, toate rezervoarele acestei linii au fost supuse unor teste riguroase în ceea ce privește temperatura, greutatea și etanșeitatea sudurii dintre învelișul interior și exterior.
Din acest motiv , putem oferi o garanție de 5 ani împotriva defectelor de fabricație.

Producator:
Aceste rezervoare de sine statatoare sunt realizate de către o societate stabilită în 2008, prin unirea a doi parteneri de bine direcționate, care au o „experienta de peste 25 de ani în sectorul sanitare și de încălzire. Compania este specializată în proiectarea și fabricarea de căzi statatoare exclusiv (autoportant) produse cu utilizarea celor mai buni compuși acrilici pentru uz medical. Indiferent de mediul din casa pe care intenționați să furnizeze, oferă cele mai înalte soluții de calitate, de la design tradițional, Deco și modern. În plus față de distribuția profesională, oferta va face apel, de asemenea, la studiile arhitecturale și tehnice, care sunt în căutarea de produse de înaltă calitate și un impact estetic.
Produse care pot fi de interes
Email Newsletter
Newsletter
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro