Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Baie ambarcațiune compoziție pământ Meșteșug Novello

Cod: CRAFT N03
Lei 25.438,62
TVA inclus
- +
Timpii de livrare
4 săptămâni
Personalizate
Acest element poate fi personalizat. Pentru informații suplimentare: info@viadurini.ro
Novello
Puteți personaliza toate compozițiile noastre propunerile de baie, contactati - ne pentru o oferta pentru: clienti@viadurini.it

Baie ambarcațiune compoziție pământ Meșteșug Novello
Noi tradiții, un alt concept precum și perspective contemporane caracterizează această colecție. În ambarcațiuni de observare a fluxului de imagini, ritualuri și povești care se găsesc în tradiția noastră în formele ca și în materialele.
Această compoziție este în termocotto stejar, chiuvetă și lampa din ciment rășină gri deschis; fixata si scară mat gri închis obiecte ușă lăcuite.

Setul de baie include:
1A L.45 x P.45 x H.1,5 cm
1 L.45 x P.45 x H.50 cm
2 L.120 x P.45 x H.15 cm
2A L.50 x p.30 x H.11 cm
3 L.120 x P.45 x H.73 cm
L.10 x P.45 x 4 cm H.1,5
5 L.35 x P.27 x H.170 cm
6 x P.3 L.120 x H.100 cm
7 L.120 x P.15 x H.15 cm

caietul de sarcini
Structuri din lemn: placaj de mesteacan sp. 16 mm furnir de stejar.
fronturi de lemn: din placaj de mesteacan sp. 16 mm furnir de stejar.

Stejarul este oferit in trei finisaje: noduroasă natural , cu noduri având în vedere, noduroasă alb, termocotto staved. Acesta din urmă este un proces sofisticat, care are scopul de a crește coeziunea și compactitatea fibrelor, oferind în același timp proprietăți mecanice foarte bune și rezistență.

Ciment: Un proces special face cimentul compact si elastic in acelasi timp , oferind o mare rezistență la compresiune , care vă permite să utilizați produsul pentru grosimi foarte subțiri, în timp ce porozitatea scăzută îi dă o impermeabilitate extraordinară. Completarea imaginii tehnice de la o mare rezistență la impact, chimice și abraziune și îndeplinește reglementările stricte ale Directivei CEE și nou este mai stricte 2010 standarde europene în ceea ce privește COV (compuși organici volatili).

Estetica Novello împinge să inoveze produse în căutarea unui personalizare în care creativitatea este din ce în ce spazio.Con colecția Craft este recuperarea de măiestrie în formă contemporană, mobil în sine presupune aspecte care îl fac unic, o sinteză perfectă de tradiție și inovație. Problema este luată ca valoare de bază într-o explorare continuă de noi oportunități de a diversifica și îmbogăți inițiativele propuse pe care le pot declara elementul și promovează întâlnirea dintre măiestrie artistică tradițională și un gust pentru experimentare și planificarea design contemporan.
Craft este expresia ultimă a design-Novello, vocația sa pentru inovare și talentul în căutarea de materiale și tehnologii avansate, cu maiestrie executate de meșterii. Tot mobilierul este realizat în întregime din placaj.

Robinetul nu este inclus în compoziție, pentru a avea mai multe informații pentru: clienti@viadurini.it

Ultimele produse vizualizate