Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

baie Coloana de lemn design modern, L270x H1600 mm, Vilma

Cod: VILMA
Lei 4.257,54
TVA inclus

madein_italy

- +
Măsuri
L270x 1600xP H 140 mm
Timpii de livrare
* 3 săptămâni termenul de livrare poate varia în cazul în care produsele nu sunt în stoc.
Greutate produs
36 kg
Personalizate
Acest element poate fi personalizat. Pentru informații suplimentare: info@viadurini.ro
Viadurini Bathroom
baie Coloana design modern din lemn L270xh.1600 mm, Vilma
coloana din lemn cu oglindă ușă cu fermoare duble amortizate. Mâner Chrome. Interior melamină gri, rafturi din sticlă transparentă. Părțile laterale exterioare în oglindă face elegant, luminoase și combinate cu orice tip de mobilier.

caracteristică:
- lemn de melamină: lemn panou decorativ , rezistentă la zgârieturi și rezistent la apa. Recomandat pentru utilizare pe verticală în mobilier sau mobilier și pot fi de asemenea utilizate în partiții. Panoul gata de utilizare pentru o mai mare simplitate și rapiditate.

Producător Made in Italy
Produsele din această colecție au fost realizate de către o societate care se bazează pe „puterea de experiență“; experiență crescut într -o jumătate de secol de cercetare pe materiale, tehnici de prelucrare, pentru cele mai eficiente realizări și soluții estetice. Dar compania are , de asemenea , experiența dobândită în istoria locurilor, Toscana, frumos teren bogat în castele medievale si renascentiste, vile, a ordonat un peisaj de câmpuri și păduri, în cazul în care creșterea și dezvoltarea industrială au dat toate " întregul teritoriu un rol principal și o nouă față, atât punct de vedere social, economic și cultural. În acest cadru am dezvoltat o cale centrată pe evoluția tendințelor și a planificării interne, consolidată printr-o strategie comercială și de distribuție.
Proiectare, flexibilitate și atenție la detalii sunt cuvintele cheie pentru realizarea de mobilier: oglinzi de baie, oglinzi luminoase, containere de mobilier și coloane concepute pentru a face baie un mediu funcțional, dar cu stil.
Întotdeauna în ton cu vremurile, această companie oferă o producție de calitate cu colecții care știu cum să răspundă la nevoile diverse ale clienților săi în ceea ce privește funcționalitatea, estetica și raportul calitate / pret. O conformitate cu standardele europene și în materialele utilizate în diferitele etape de transformare a produsului și cu garanția unui lanț de producție până la 100% realizate în Italia.

Ultimele produse vizualizate