Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Baie de sine statatoare alb acrilic 1770x820 mm în luna iunie, un design modern

Cod: JUNE
Lei 14.221,82
TVA inclus
- +
Măsuri
1770x820 mm
Timpii de livrare
3 zile lucrătoare de la comanda făcute * timpul de livrare poate crește în cazul în care produsul nu este pe stoc
Viadurini Bathroom
BBA Freestanding Cada de baie Audrey, estetic simplu și elegant pentru o baie elegantă.
Măsuri 1770x820 mm
Robinete excluse.
Accesorii incluse

• Prea Golirea / Full (pre-asamblat)
• picioare reglabile interne

Ce ar putea fi mai bun decât venind acasă după o zi de muncă grea și se bucură de o baie răcoritoare frumos cald?
Pentru a vă oferi acest sentiment Viadurini selectat pentru tine o gamă interesantă de sine statatoare căzi (autoportante), funcționalitate și design.
În baie mobilier sunt de obicei aduse prefera comoditatea, de multe ori în detrimentul esteticii, dar nu neapărat un lucru exclude altul.
BBA companie consolidate în sectorul instalatii sanitare si termice, este specializată în producția de tuburi numai de sine statatoare produse prin utilizarea celor mai bune compuși acrilici pentru utilizare santirario și oferă soluții de înaltă calitate , de la design tradițional, art deco și modern.

Baia de sine statatoare este un tip special de cada care înlocuiește din ce în ce cada cu hidromasaj. Este autoportant, care este în picioare singur și are nevoie de nici un montaj la același nivel. Datorită versatilității sale este adesea ales pentru decorațiuni interioare neconvenționale, apoi plasat lângă șemineu în dormitor, în mijlocul unei camere ...

Rezervoarele freestandign de BBA sunt realizate din dublu strat acrilic: acrilic este un produs utilizat pe scară largă în producția de căzi de baie și este larg răspândit pe piață de-a lungul ultimelor decenii. Numeroase teste au, de fapt, fimostrato chimică ridicată și rezistență fizică. Suprafața sa, durabil, non-poros și ușor de curățat, de asemenea , constituie o barieră impenetrabilă pentru microbi și bacterii. Acrilic de tehnologie dublu strat, recent dezvoltat, permite să se obțină o cadă de baie de stabilitate excepțională și pentru a produce forme autoportante, care în trecut a fost posibil să se realizeze numai din fontă.

De ce apoi faceți clic pe un rezervor acrilic, decat cada de baie clasic fonta cu picioare?
  • Cada acrilic cântărește mai puțin de 173 din cada de fontă, făcând astfel mai ușoară instalarea și transportul
  • Înalta grosime a suprafeței interioare a cuvei în apă acrilice reține căldura mult mai lungă
  • Suprafeței acrilice dublu strat care nu se îngălbenește și întotdeauna păstrează strălucirea
În plus, toate rezervoarele BBA au fost supuse unor teste riguroase în ceea ce privește temperatura, greutatea și etanșeitatea sudurii dintre învelișul interior și exterior.
Din acest motiv , BBA este în măsură să ofere o garanție de 5 ani împotriva defectelor de fabricație.

Ultimele produse vizualizate