Baie de sine statatoare alb design modern din acril 1750x720mm de primăvară

  • Cod: SPRING
Lei 11706,66 Lei 13007,36 -10%
Măsuri 1750x720 mm
Timpii de livrare 3 zile lucrătoare de la comanda făcute * timpul de livrare poate crește în cazul în care produsul nu este pe stoc

Cadă de sine stătătoare din acril alb, cu un design modern, cu picioare cromate reglabile.

Dimensiuni 1750x720 mm
Robinetele excluse.
Accesorii incluse
• Picioare cromate reglabile pe inaltime

Ce poate fi mai bun decât să te întorci acasă după o zi plină de muncă și să te bucuri de o baie caldă plăcută și întineritoare?
Pentru a vă oferi acest sentiment, Viadurini a selectat pentru dvs. o gamă interesantă de căzi autoportante (autoportante), funcționale și de design.
În mobilierul de baie suntem de obicei înclinați să preferăm caracterul practic, adesea în detrimentul esteticii, dar nu neapărat un lucru îl exclude pe celălalt.

Cada de sine stătătoare este un tip special de cadă care înlocuiește din ce în ce mai mult cada cu hidromasaj. Este autoportant, adică stă în poziție verticală și nu necesită montaj încastrat . Datorită versatilității sale este adesea ales pentru mobilier neconvențional, așadar poziționat lângă șemineu, în dormitor, în centrul unei încăperi.

Căzile Freestandign sunt realizate din acril cu două straturi : acrilul este un produs utilizat pe scară largă în producția de căzi și s-a răspândit pe piață pe scară largă în ultimele decenii. Numeroase teste au demonstrat de fapt rezistența sa ridicată chimică și fizică. Suprafața sa, rezistentă , neporoasă și ușor de curățat , constituie și o barieră impenetrabilă pentru germeni și bacterii . Tehnologia acrilică cu dublu strat, care a fost dezvoltată abia recent, face posibilă obținerea unui rezervor cu o stabilitate excepțională și realizarea unor forme autoportante care în trecut puteau fi realizate doar din fontă.

Așadar, de ce să alegeți o cadă acrilică, față de clasica cadă din fontă cu picioare?
  • Cada din acril cântărește mai puțin de 173 decât cada din fontă, ceea ce face mai ușor de instalat și transportat
  • Grosimea mare a suprafeței interne a rezervorului acrilic reține căldura apei mult mai mult timp
  • Suprafața acrilică cu dublu strat nu îngălbenește și își păstrează întotdeauna strălucirea nealterată
În plus, toate rezervoarele au fost supuse unor teste riguroase privind temperatura, greutatea și etanșarea sudurilor dintre căptușeala interioară și exterioară.
Produse care pot fi de interes
Email Newsletter
Newsletter
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro