Made in Italy

Baie de top cu chiuveta integrata central in Luxolid Voghera

  • Made in Italy
  • Cod: VOGHERA
Lei 9.319,75 Lei 11.649,65 -20%
Material Solid Surface-Luxolid
Timpii de livrare 10/20 zile lucrătoare
Plafonul de toaletă din perete cu chiuveta integrată Voghera, fabricat în Italia
Voghera este un sistem integrat alcătuit dintr-un material de monolit, cu chiuveta basorelief, perfect pentru mobilierul modern și contemporan pentru un design decisiv, dar esențial. Poate fi instalat pe orice tip de bază de mobilier sau suspendat direct datorită setului special de suport.

Acesta este creat în întregime de mâinile specialiștilor italieni specializați și se distinge prin calitatea materialului cu care este produs. Este produsă în Luxolid, rezultatul anilor de cercetare și experimentare, care constă dintr-un compus sintetic pe bază de rășini poliacrilice și umpluturi minerale. Material exclusiv de înaltă calitate în comparație cu produsele din plăci care, datorită diferitelor faze de lipire în timp, pot prezenta culori sau fisuri. Luxolid, pe de altă parte, este amestecat și prelucrat în mucegai prin procese polimerice. Odată injectat direct în matrițe, datorită ultimelor etape de tratare și finisare, rezultă o structură uniformă fără diferențe de culoare sau compactitate, garantând un produs de excelență estetică și perfecțiune tehnică.

În cazul în care produsul suferă pagube, cum ar fi zgârieturi adânci sau tăieturi, acesta poate fi restabilit la aspectul original chiar și după mulți ani. Nu necesită o întreținere particulară, dar se recomandă să se usuce întotdeauna produsul pentru a preveni formarea de urme de scală, ceea ce nu ar afecta materialul. Curățarea se poate face cu detergenți normali și creme non-abrazive.

Disponibil în șapte dimensiuni diferite și disponibil în cele șaisprezece culori din gama Luxolid.
Măsurători :
- L70 x P50 x H12 cm;
- L80 x P50 x H12 cm;
- L90 x P50 x H12 cm;
- L100 x P50 x H12 cm;
- L110 x P50 x H12 cm;
- L120 x P50 x H12 cm;
- L130 x P50 x H12 cm.
Este posibil să se solicite orificiul integrat de suport pentru prosop, față sau lateral, precum și versiunea chiuvetei asimetrice.

Personalizați-vă mediul și faceți spațiile dvs. unice cu această capodoperă de wellness. Pentru informații și / sau citate, contactați-ne.
Notă : robinetele nu sunt incluse.
Email Newsletter
Newsletter