Made in Italy

Baie rama oglinda de sticlă topită de argint design modern Arin

  • Made in Italy
  • Cod: ARIN
Lei 6.235,16
Timpii de livrare * 3 săptămâni termenul de livrare poate varia în cazul în care produsele nu sunt în stoc.
Greutate produs 28 kg
Personalizate Acest element poate fi personalizat. Pentru informații suplimentare: info@viadurini.ro
rama oglinda din sticlă topită baie de argint design modern, Arin
Oglinda cu rama decor în argintat sticlă topită. Pentru a face fiecare mediu unic și elegant. Montare pe perete reversibil orizontal / vertical.

Producător Made in Italy
Produsele din această colecție au fost realizate de către o societate care se bazează pe „puterea de experiență“; experiență crescut într -o jumătate de secol de cercetare pe materiale, tehnici de prelucrare, pentru cele mai eficiente realizări și soluții estetice. Dar compania are , de asemenea , experiența dobândită în istoria locurilor, Toscana, frumos teren bogat în castele medievale si renascentiste, vile, a ordonat un peisaj de câmpuri și păduri, în cazul în care creșterea și dezvoltarea industrială au dat toate " întregul teritoriu un rol principal și o nouă față, atât punct de vedere social, economic și cultural. În acest cadru am dezvoltat o cale centrată pe evoluția tendințelor și a planificării interne, consolidată printr-o strategie comercială și de distribuție.
Proiectare, flexibilitate și atenție la detalii sunt cuvintele cheie pentru realizarea de mobilier: oglinzi de baie, oglinzi luminoase, containere de mobilier și coloane concepute pentru a face baie un mediu funcțional, dar cu stil.
Întotdeauna în ton cu vremurile, această companie oferă o producție de calitate cu colecții care știu cum să răspundă la nevoile diverse ale clienților săi în ceea ce privește funcționalitatea, estetica și raportul calitate / pret. O conformitate cu standardele europene și în materialele utilizate în diferitele etape de transformare a produsului și cu garanția unui lanț de producție până la 100% realizate în Italia.
Produse care pot fi de interes
Email Newsletter
Newsletter