Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Baie rotund freestanding cupru placat cu fier bianco Vanessa

Cod: VANESSA
Lei 127.069,93
TVA inclus
- +
Măsuri
1600 mm; Greutate: 60 kg; Capacitate: 530 Litri
Timpii de livrare
40 de zile lucrătoare * Termenele de livrare poate crește în cazul în care produsul nu este pe stoc.
Viadurini Bathroom
Baie din cupru freestanding rotund placat cu fier alb
Baie de sine statatoare proiectare ambarcațiuni, formă rotundă, cu o structură formată în întregime din cupru și căptușeală interioară din fier alb. Baie stil modern, care combină frumusețea și eleganța, dă o notă de clasă pentru casa ta!

- robinet de scurgere și exclus

Notă: Puteți personaliza finisajul interior și exterior al rezervorului, pentru a primi alte finisaje solicita tarifare pentru: clienti@viadurini.it

IMPORTANT: Deoarece produsul este administrat în întregime manual, articolul poate suferi mici variații în ton decât imaginea.

Viadurini de baie Colectia este solutia potrivita pentru a da eleganță și valoare pentru baie. design de calitate înaltă și amestec impecabil la un rezultat excepțional în trend.
Cada devine regina absolută a baie. Se potrivește în orice mediu, de epocă, modern sau retro. Alegeți combinația potrivită pentru un efect care poate incanta invitatii dumneavoastra!

Ultimele produse vizualizate