Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Duș capete de duș de design, chiar cu LED-uri și terapie de culoare

Imaginați - vă un duș fierbinte, dall'avvolgente cascadă flux blând care luminează baia noastră își schimbă culoarea în fundal , în timp ce ascultați muzică de relaxare .. un vis? Nu, o realitate.
Timpul de duș, probabil, ca și copii și-a amintit un moment enervant ... pentru că a furat timp la joc. Dar astăzi, după o zi obositoare de muncă, primul lucru pe care doriți să faceți atunci când intră în casă este un duș frumos, cald si revigorant pentru a curăța murdăria noastră de zi, să se relaxeze nervii noștri și să se pregătească pentru seara acasă în noastre haine confortabile și curate. Pentru a face acest lucru foarte frumos de timp, evita blocuri cu jet, trebuie să se concentreze pe produse de calitate adaptate la mediul nostru.

Un duș poate deveni , de asemenea , un mic personal de spa , de fapt, datorită calității de capete de duș. Aici puteti gasi orice model preferat de cap de design de brand; Bassini, Paini, ERCOS, Ideal Standard, Mariani. Măsurătoarea este la fel de important; putem găsi, de asemenea, un duș showerhead ultra-subțire și ultra-subțire. Cele mai populare dimensiuni sunt capete de duș 20x20, 40x40 și 50x50.

În primul rând alegeți este tipul de cap de duș în funcție de spatiul pe care il avem. Putem alege un plafon cap de duș încastrat dacă aveți un spațiu mic, precum și un cap de duș cu braț sau un dispozitiv de mai multe jeturi cu aplicații de pereți laterali care pot da un jet de apă fascinant si abundenta pentru momentele de relaxare. Bossini fapt realizează jerbe de panouri cu comanda de rotație , care vă permite să selectați trei tipuri diferite de jet, oferind plăcerea de apă în majoritatea formelor sale naturale: mângâierea regenerare de ploaie, un jet cascada confortabil sau atingerea rece a unui jet atomizat. Capetele de duș de design Cel mai bine vandut Bossini sunt Cube, modele Oki Twiggy, Cube, Acquavolo, Cascada și Manhattan.

Pentru a reduce întreținerea și nu vă fie teamă să fie creat în timp ca calcar enervant anti-estetic și în detrimentul calității capului de duș, puteți cumpăra un cap de duș de auto-curatare; Produsele echipate cu sistemul „Easy curat“, cu duze de cauciuc.

Materialele din care sunt realizate capete de duș sunt atât de multe; l „oțel,“ oțel, bronz, cupru l aluminiu 'alamă sau e antice l. Materiale versatile, confortabile și anti-zero.
O inovație incredibil pentru un duș unic și special este emoțională dus multicolore; Bossini oferă capete de duș cu lumini LED - uri , cu o gamă largă de culori pentru a genera un efect terapeutic benefic.

Dacă dușul cu cromoterapie adaugă capacitatea de a asculta muzica obține perfecțiunea! În acest moment nu ne - ar ieși din duș. De fapt , puteți alege între mai multe capete de duș sofisticate , cu built-in sistem audio cu difuzoare, gata pentru conectarea la orice tip de player muzical sau Bluetooth.

Noi da frâu liber imaginației prin alegerea unui cap de duș rotund, pătrat, ovale, dreptunghiulare, pentru a face momentul oportunitate de așteptare pentru un duș și speciale. Toate produsele prezentate în catalog sunt realizate din materiale de calitate superioară, și sunt rezultatul de selecție atentă făcută de personalul nostru. Amintiți-vă că pentru orice îndoială, suntem la dispoziția dumneavoastră.

Descoperiți ofertele noastre și să cumpere online de designer cap de duș din visele tale!