Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Bossini Kit cu Arm Overhead vis Cube

Cod: H75365J00030016
Lei 4.903,19
TVA inclus

madein_italy

- +
Timpii de livrare
10 zile lucrătoare * ori de livrare poate crește în cazul în care produsul nu este pe stoc.
BOSSINI
Contactați - ne la clienti@viadurini.it e - mail pentru un citat personalizat.

Set complet de: Vis Cube cap de duș 300 x 300 mm, de auto-curățare braț de duș din alamă cu 90 ° Ø 28 x 500 cu rozetă 1/2 M.
Acest produs este conform cu standardele CE.

Bossini care produc dusuri si accesorii din anul 1960 , cu cunoștințele pe care chiar și un act de zi cu zi simplu, cum ar fi utilizarea duș, ascunde o întreagă lume de valori: funcționale, estetice, tehnice și umane.
Calitate, proiectare, cercetare și inovare sunt principiile fundamentale pe care întregul design și producție Bossini.
Deci, compania a câștigat un rol de prestigiu în casetă de prezentare internațională, în cazul în care designul italian a fost întotdeauna considerat în final bun gust și eleganță, oferind o gamă de produse inovatoare și adaptate la cele mai înalte standarde de calitate.
Cu cincizeci de ani de experiență, Bossini a fost în măsură să dea duș aceste valori adăugate de personalitate și caracter care pot răspunde la conceptul cel mai sofisticat din baie, nu numai ca spațiu intim demn de o calitate maximă estetică și funcțională, ci ca un nou home theater de wellness.
Cu Bossini cabină de duș se transformă într-o experiență emoțională reală de a trăi în fiecare zi. "

Ultimele produse vizualizate