Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

cabină de duș cap pătrat cu duș cu efect de ploaie și lumini LED Bossini

Cod: H37453-LIGHTBIANCO
Lei 12.170,33
TVA inclus

madein_italy

- +
Măsuri
470 x 470 mm
Timpii de livrare
10 zile lucrătoare * ori de livrare poate crește în cazul în care produsul nu este pe stoc.
BOSSINI
Contactați - ne la clienti@viadurini.it e - mail pentru un citat personalizat.

cabină de duș cap pătrat cu duș cu efect de ploaie și lumini LED Bossini
Dream Bossini oferă o gamă largă de pătrat cap de duș cu jet de larg ploaie tradițională (ploaie). Toate capetele de duș vis sunt echipate cu un dispozitiv de drenare a apei încorporat în centrul difuzorului, care permite să reducă la minimum stagnarea apei în interiorul showerhead, Bossini sistem patentat. de apă pe minut sunt suficiente 16 Litri pentru a funcționa optim vis capete de duș. Capul de duș, de fapt, instalat paralel cu podeaua, sa dispensat un jet de „cădere liberă“ ca o ploaie moale. Odată cu instalarea capetelor de duș vis este, prin urmare, recomandă utilizarea robinetele care au capacitatea de a furniza cel puțin 25 de litri de apă pe minut.

Produs include:
- duș de vis cu lumini LED alb și un duș cu efect de ploaie
- Tensiune joasă Transformator
- comandă de la tastatură cu LED-uri: Aprinderea luminilor LED prin intermediul tastaturii de control etanș
- Furtun Alimentare cu apă

Instalare:
- In-Ceiling

caracteristici:
- 10 LED-uri albe
- Chrome Finish
- Debitul de apă min 16 L / min
- Produs echipat cu sistemul Easy-Clean cu duze de cauciuc, pentru a asigura o curățare ușoară de calcar.

Bossini este sinonim cu calitatea în Italia, în Europa și în întreaga lume. Compania produce dusuri si accesorii din anul 1960, cu cunoștințele pe care chiar și un act de zi cu zi simplu, cum ar fi utilizarea duș, ascunde o întreagă lume de valori: funcționale, estetice, tehnice și umane.
Calitate, cercetare și inovare de proiectare sunt principiile fundamentale pe care întregul design și producție Bossini.
Compania a câștigat un rol de prestigiu în vitrina internațională în care designul italian a fost întotdeauna considerat în final bun gust și eleganță. Cu cincizeci de ani de experiență Bossini a fost în măsură să dea dușul acea personalitate, acel caracter acel spațiu intim pe care o merită. Baia este noul home theater de wellness.
Bossini este certificat UNI EN ISO 9001/2008 și ISO 14001-2004 și produce în funcție de cel mai înalt nivel de calitate. Numeroasele premii internaționale obținute până în prezent sunt de asigurare a calității produselor Bossini, pentru că fiecare componentă este supusă unor controale stricte în timpul ciclului de producție. Toate produsele sunt un amestec perfect de tehnici moderne de construcție, design armonios si exclusivist, finisaje extrem de precise.

Ultimele produse vizualizate