Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Cap de duș Bossini Cromoterapie și Aquavolo Music

Cod: I01555000030009
Lei 14.719,84
TVA inclus

madein_italy

- +
Timpii de livrare
10 zile lucrătoare * ori de livrare poate crește în cazul în care produsul nu este pe stoc.
BOSSINI
Contactați - ne la clienti@viadurini.it e - mail pentru un citat personalizat.

Deasupra capului Aquavolo Muzică și oțel inoxidabil Cromoterapia, panou de duș de concepție nouă, „rotativ“ , cu două jeturi, inovatorul jet voal cascada, combinate cu jet de Wide-ploaie cu sistem Easy Clean.
Muzica Funcția:
Capul încorporează un sistem audio cu două difuzoare și este proiectat pentru conectarea la orice tip de player muzical
Funcția Cromoterapia: cap de duș încorporează 4 lumini cu LED - uri , cu o gamă de șapte culori pentru a genera un efect terapeutic benefic.
Deasupra capului Aquavolo® din oțel inoxidabil, un adevărat panou de duș orizontal „rotativ“, care oferă două moduri diferite de pulverizare și caracteristici foarte inovatoare.
Aquavolo în poziție orizontală oferă un jet larg de ploaie, ca o ploaie tropicală, echipat cu sistem de auto-curățare „Easy-Clean“.
Închiderea dus în jos în poziție verticală automat oferă o cascadă încântătoare. Aquavolo® Muzica-Cromoterapia, este noul duș high-tech de Bossini, creat pentru a da o coloană sonoră la efectele benefice ale terapiei de culoare, împreună cu jet de invaluind WideRain sau jetul Cascada revitalizant.

Ultimele produse vizualizate