Made in Italy

cap de duș de tavan cu două jeturi și vis cromoterapie

  • Made in Italy
  • Cod: H38906-RGB
Lei 12.192,96
Măsuri 570 x 470 mm
Timpii de livrare 10 zile lucrătoare * ori de livrare poate crește în cazul în care produsul nu este pe stoc.
Contactați - ne la clienti@viadurini.it e - mail pentru un citat personalizat.

cap de duș de tavan cu două jeturi și vis cromoterapie
Pentru o plăcere dublă de duș, vis de gama Bossini multiplică funcțiile sale prin furnizarea unui showerhead la două jeturi diferite, în plus față de jet tradițional larg ploaie (ploaie), este posibil de a selecta cascada cu jet de pieptene. Toate capetele de duș vis sunt echipate cu un dispozitiv de drenare a apei încorporat în centrul difuzorului, care permite să reducă la minimum stagnarea apei în interiorul showerhead, Bossini sistem patentat. de apă pe minut sunt suficiente 16 Litri pentru a funcționa optim vis capete de duș. Capul de duș, de fapt, instalat paralel cu podeaua, sa dispensat un jet de „cădere liberă“ ca o ploaie moale. Odată cu instalarea capetelor de duș vis este, prin urmare, recomandă utilizarea robinetele care au capacitatea de a furniza cel puțin 25 de litri de apă pe minut.

Produs include:
- duș vis / 2 până la două funcții (ploaie și cascadă pieptene), cu lumini LED RGB
- Tensiune joasă Transformator
- tastatura de control pentru Cromoterapia: Iluminare control lumini LED și culoare, prin intermediul tastaturii de control etanș
- Furtun Alimentare cu apă

Instalare:
- In-Ceiling

caracteristici:
- 4 LED-uri
- Chrome Finish
- Debitul de apă min 16 L / min
- Produs echipat cu sistemul Easy-Clean cu duze de cauciuc, pentru a asigura o curățare ușoară de calcar.

Bossini este sinonim cu calitatea în Italia, în Europa și în întreaga lume. Compania produce dusuri si accesorii din anul 1960, cu cunoștințele pe care chiar și un act de zi cu zi simplu, cum ar fi utilizarea duș, ascunde o întreagă lume de valori: funcționale, estetice, tehnice și umane.
Calitate, cercetare și inovare de proiectare sunt principiile fundamentale pe care întregul design și producție Bossini.
Compania a câștigat un rol de prestigiu în vitrina internațională în care designul italian a fost întotdeauna considerat în final bun gust și eleganță. Cu cincizeci de ani de experiență Bossini a fost în măsură să dea dușul acea personalitate, acel caracter acel spațiu intim pe care o merită. Baia este noul home theater de wellness.
Bossini este certificat UNI EN ISO 9001/2008 și ISO 14001-2004 și produce în funcție de cel mai înalt nivel de calitate. Numeroasele premii internaționale obținute până în prezent sunt de asigurare a calității produselor Bossini, pentru că fiecare componentă este supusă unor controale stricte în timpul ciclului de producție. Toate produsele sunt un amestec perfect de tehnici moderne de construcție, design armonios si exclusivist, finisaje extrem de precise.
Produse care pot fi de interes
Email Newsletter
Newsletter
  • Piva IT 04187360401
  • Tel.+39 0541-623760 (21 linii telefonice)
  • De luni până vineri 8.30-17.00
  • Via del pino 21 - 47822
  • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
  • info@viadurini.ro
  • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
  • Preturile afisate includ TVA