Made in Italy

Deasupra capului din oțel inoxidabil cromoterapie duș Bossini Acquavolo

  • Made in Italy
  • Cod: I02555
Lei 11.716,80
Măsuri 485 x 211 x H.243 mm
Timpii de livrare 10 zile lucrătoare * ori de livrare poate crește în cazul în care produsul nu este pe stoc.
Contactați - ne la clienti@viadurini.it e - mail pentru un citat personalizat.

Deasupra capului din oțel inoxidabil cromoterapie duș Bossini Acquavolo
Overhead Aquavolo din oțel inoxidabil cu corp rotativ cu două jeturi cu 1/2 „M:. Regenerarea unei cascade de apa sau o ploaie tropicală În plus față de jet tradițional larg ploaie (ploaie) este posibilă selectarea jet în cascadă, toate terapie de culoare integrat cu 4 lumini LED RGB.

Produs include:
- cap de duș cu lumini LED RGB cu două jeturi
- tastatura cromoterapie de control: Iluminând lumini LED-uri și de culoare RGB de control, prin intermediul tastaturii de control etanș

caracteristici:
- 4 LED-uri RGB
- Chrome Finish
- Produs echipat cu sistemul Easy-Clean cu duze de cauciuc, pentru a asigura o curățare ușoară de calcar.

Bossini este sinonim cu calitatea în Italia, în Europa și în întreaga lume. Compania produce dusuri si accesorii din anul 1960, cu cunoștințele pe care chiar și un act de zi cu zi simplu, cum ar fi utilizarea duș, ascunde o întreagă lume de valori: funcționale, estetice, tehnice și umane.
Calitate, cercetare și inovare de proiectare sunt principiile fundamentale pe care întregul design și producție Bossini.
Compania a câștigat un rol de prestigiu în vitrina internațională în care designul italian a fost întotdeauna considerat în final bun gust și eleganță. Cu cincizeci de ani de experiență Bossini a fost în măsură să dea dușul acea personalitate, acel caracter acel spațiu intim pe care o merită. Baia este noul home theater de wellness.
Bossini este certificat UNI EN ISO 9001/2008 și ISO 14001-2004 și produce în funcție de cel mai înalt nivel de calitate. Numeroasele premii internaționale obținute până în prezent sunt de asigurare a calității produselor Bossini, pentru că fiecare componentă este supusă unor controale stricte în timpul ciclului de producție. Toate produsele sunt un amestec perfect de tehnici moderne de construcție, design armonios si exclusivist, finisaje extrem de precise.
Produse care pot fi de interes
Email Newsletter
Newsletter
  • Piva IT 04187360401
  • Tel.+39 0541-623760 (21 linii telefonice)
  • De luni până vineri 8.30-17.00
  • Via del pino 21 - 47822
  • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
  • info@viadurini.ro
  • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
  • Preturile afisate includ TVA