Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Chiuvete de Baie Betacryl - Design Italian

Cele mai bune chiuvete Betacryl pentru a vă amenaja baia cu un design inovator.

BETACRYL® Acrylic Stone este un material frumos ideal pentru realizarea accesoriilor de mobilier pentru bucătărie și baie perfecte în fiecare detaliu. Acest material este o solid surface, compusă din aproximativ două treimi din hidroxid de aluminiu și o treime din rășină acrilică și pigmenți naturali de colorare. O piatră inovatoare care permite crearea unor chiuvete neporoase rezistente la pete și agenți agresivi.
Printre propunerile noastre se numără chiuvete de blat Betacryl albe care pot fi realizate cu forma pe care o preferați între rotunde, reactangulare sau ovale.
Iar pentru cei care au posibilitatea de a avea un spațiu mare în zona băii, lavoarul în picioareîn cilindru betacril alb.

Pentru mai multe informații despre acest material inovator sau lavoarele, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați telefonic sau scriind un e-mail pe site-ul nostru. Personalul nostru va fi bucuros să vă ajute răspunzând la întrebările dvs. și pregătind o ofertă personalizată.