Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Bazinele de proiectare pentru original baie și la modă

Pe Viadurini găsesc bazine de un design modern într-o coloană de suport sau variante. Multe modele de design din lemn, piatră, metal, rasina, ceramica, Adamantx®.
Dacă vă gândiți să redoing baie sau se mută într - o casă nouă, ar trebui să alegeți cu atenție chiuveta pentru baie principală și secundară. Este, de fapt, un element foarte des subestimat și puțin luate în considerare, și totuși împreună cu duș este acea parte din baie pe care le folosim cel mai frecvent. În general, acestea au tendința de a alege un model de coloană, adică un model de chiuveta de la forma clasică sprijinindu -se pe o coloană de ceramica podea. Dezavantajul acestui tip de bazin constă în faptul că este dificil de curățat în special în partea din spate, nu are nici un suport de podea în cazul în care nu că chiuvetei în sine, și hai să aibă un aspect anonim și neinteresantă.
Dacă ne concentrăm pe furnizarea de o baie modernă și foarte original, în această secțiune puteți găsi idei și propuneri cu adevărat unice și foarte inteligent. Chiuvetele pentru baie oferite aici sunt toate realizate din materiale de înaltă calitate și rezistență, acestea formează cele mai variate și sunt concepute pentru acasă moderne și design. O alternativă interesantă la anonimat, pentru a uimi oaspeții cât mai bine și să dea pentru oricine intră într-un spectacol uluitoare. Completat cu un frumos buchet de flori parfumate și ați terminat, veți avea o baie romantică și confortabilă pentru toată lumea.

Lavoare, built-in, suspendate sau duble

In magazinul nostru online veti gasi o chiuvetă modele de vânzare de picioare sau suspendate, încastrate sau de podea, de asemenea , se dublează, fiecare cu ceva unic. În plus, având în vedere varietatea de articole oferite, puteți alege chiuveta pentru baie în pace în funcție de nevoile dumneavoastră. Pentru există modele care au frumos blaturi încorporate, în timp ce altele sunt destinate pentru a decora design-ul băii, altele needing suprafețe de sprijin ad-hoc înainte de a fi instalat. Dacă aveți îndoieli sau nelămuriri ne puteți contacta fără obligații, vom fi bucuroși să vă ajute în alegerea chiuveta pentru design-ul băii.