Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

suspendate colorate lavoare, și ca o coloană suport

Pentru o baie frumoasă, rafinată la fel ca restul casei, nu poate lipsi un design chiuveta colorat! Chiuveta devine un accesoriu de design, dacă aleasă cu grijă să fie în armonie cu mediul înconjurător. O chiuveta din ceramica plin de culoare este o alegere bună de design , deoarece ajunge straturi subțiri pentru a crea forme pure si elegante.

alternative ceramice valide sunt bazinele de piatră , care oferă nuanțe tind să naturii, în timp ce cei care doresc culori luminoase , altele decât alb tradițional se poate transforma la chiuvetele din rășină și sticlă colorată , disponibile în portocaliu, verde, galben, albastru, violet, roșu, negru. O categorie chiar mai original și a căutat este format din chiuvetele în Adamantx® că , în plus față de materialul special, alături de nuanțe mai liniștite tind să ofere bej unele modele care tind să rosu aprins, sau opace.

În modelele ceramice există lavoare colorate, built-in, suspendate sau dublu, și toate pot fi personalizate. Chiar și în baie născut „epoca de personalizare , care vă permite să căutați și găsiți confortul dvs. personale din mici detalii, atent alese, rezolva anumite probleme sau vă permit să indicați spre propria bunăstare, ce oferă momente de fericire.

Pentru fiecare problemă sau nevoie de companii precum Alice Ceramica au studiat un răspuns specific. De fapt , puteți alege între mai multe modele de chiuvete colorari moderne , cu linii simple, la modă și să solicite culori RAL pe care doriți! Acesta poate da frâu liber într - adevăr , imaginația lor între culori cu mata sau finisare lucioasă. Pentru un aspect modern este linia de finisare de lux perfectă cu aur și platină de bronz.

Lăsați-vă purtat de creativitatea și necesită culoarea chiuveta de alegerea ta! Dacă aveți îndoieli sau nelămuriri ne puteți contacta fără obligații, vom fi bucuroși să vă ajute în alegerea chiuveta pentru o baie de designer.