Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Chiuvete de baie Betacryl

BETACRYL® piatra acrilic este un material ideal frumos pentru producția de mobilier pentru bucătărie și baie perfectă din toate punctele. Acest material este o suprafață solidă, constând în aproximativ două treimi din hidroxid de aluminiu și o rășină acrilică treime și pigmenți naturali.

Caracteristicile suprafață solidă permit să fie utilizate pentru mai multe utilizări, atât în ​​comerciale și rezidențiale, marine și medico-spital.

Materialul fapt poate fi, de asemenea, introdus în proiecte de design foarte complex sau în aplicații în care funcționalitatea și fiabilitatea în uz. Acesta poate fi folosit atât pe verticală cât și pe orizontală pentru a crea efecte estetice ale transluciditatea studiate în combinație cu sisteme de iluminat naturale și artificiale.

Procesul special permite fără sudură, forme de design impecabil imperceptibile Crearea, care lasă suficient spațiu pentru imaginația designerilor.

„L“ E hidroxid de aluminiu care conferă produsului o rezistență mecanică excelentă în timp ce rășina acrilică de înaltă calitate înseamnă că produsele sunt igienice și adecvate pentru contactul cu alimentele, rezistența la apă și stabilitatea culorii în timp.

Deși Corian este una dintre cele mai populare materiale acrilice pentru baie de designer de mobilier, piatra Betaclyl este pentru persoanele care doresc mai mult. Este într-adevăr se pretează pentru a crea lavoare și chiuvete, dușuri și căzi de baie târziu la modă.

Exclusivitatea și meritul acestei pietre combinate cu ductilitatea de prelucrare a acestuia creează produse ideale de proiectare, de asemenea, pentru decor navale și nautice, dar, de asemenea, pentru a realiza obiecte de design, cum ar fi tabele, biblioteci, d „mobilier și obiecte de iluminat complemente.

În această secțiune puteți găsi cele mai bune chiuvete liber în picioare la pământ, dar, de asemenea, blatul chiuvete rotunde, pătrate, dreptunghiulare, eliptice în formă suprafață solidă Betacryl și totală alb. Liniile sinuoase și esențiale ale acestor modele unice realizate manual realizate în întregime în Italia, care vă vor uimi cu puritatea lor absolută.