Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Chiuvete din lemn

Lemnul, materialul elegant si versatil, este folosit mai des pentru a furniza casa de luare de mediu primitor. Lemnul se răspândește tot mai mult, de asemenea , ca material pentru mobilier de baie , inclusiv chiuvete și lavoare. Dar, se poate cere un bazin de lemn se va deforma cu timpul?
Absolut nu, este o calitate, tratat special chiuveta. De fapt, lemnul higroscopice, sau cu alte cuvinte, capabile să absoarbă apă, și apoi să se deformeze. Datorită utilizării de esențe mai rezistente, cu toate acestea, și aplicarea de tratamente care pot suprafete impermeabile, lemnul este folosit cu succes pentru a realiza lavoare de designer de tendință, să dureze în timp.

Un lemn de design chiuveta încalcă regulile tradiționale chiuveta ceramice, propunând o structură cu venele din farmecul natural care creează o atmosferă naturală și relaxați-vă plăcută. Nu este o coincidență faptul că saune finlandeze sunt realizate în întregime din lemn.

De asemenea, multe dintre designer de chiuvetele din lemn găsite pe Viadurini sunt realizate manual și sunt, prin urmare, unic și exclusiv, deoarece nu sunt adecvate pentru producția de serie.

In magazinul nostru online, puteți alege sprijinul exclusiv chiuveta din lemn rotund, dreptunghiular sau chiar și în formele originale din lemn de bambus furniruite, din lemn de tec și solide.

Un sfat pentru întreținere? Curățați numai cu apă, nu utilizați pulbere înălbitor sau detergent produse din lemn chimici.Tutti în catalog sunt realizate din lemn masiv, asa ca nu se tem de nici un fel de abraziune.

Rezumând chiuvete sicuramenti din lemn sunt potrivite pentru medii de interior , cum ar fi bai, oferă multe avantaje , inclusiv un raport excelent calitate / preț și sunt funcționale, de proiectare, durabil, ecologic, offrrono un farmec natural și sunt făcute să dureze.

Pe viadurini atunci ai găsit în principal două tipuri de lavoare din lemn:
  • piese unice nu sculptate în masă din lemn
  • lavoare rotunde din bambus pfl tec, lemn fosil (acesta din urmă similar cu piatra)