PROMOTION NOVEMBER  AND DECEMBER 2018
Noi oferim Design Italian pentru peste 100 de țări din întreaga lume!
  • 0
  • 0

Suprafețe de proiectare solidă de design

Parola pentru această secțiune este inovația . De fapt, materialele alese pentru a crea aceste chiuvete de design moderne sunt suprafețe solide , materiale inovatoare compuse în principal din amestecuri de minerale, rășini acrilice sau poliester și pigmenți.

O caracteristică distinctivă a acestui material este versatilitatea acestuia în ceea ce privește forma și utilizarea și este ideal pentru crearea de produse pentru sectorul privat și pentru sectorul contractelor. În plus, pe lângă faptul că necesită o întreținere redusă, este un material antibacterian fără aditivi, care combină proprietăți excelente de rezistență termică și chimică.

Aceste materiale folosite pentru chiuvetele pe care le propunem în această categorie pot imita piatra naturală sau lemnul cu o bună aproximare, interpretând cu ușurință gustul contemporan al culorii pure, pline și strălucitoare, care nu ascunde originea artificială completă a produsului, ci dimpotrivă, se accentuează finisajul de suprafață satinat, lucioasă sau decorate.

Newsletter

Newsletter
(Link )
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Confidențialitate și cookie-uri