Made in Italy

Design modern, cremă de spălat răsucit, fabricat în Italia

  • Made in Italy
  • Cod: CREMA
Lei 3237,34 Lei 3597,06 -10%
Material Luxolid
Măsuri diametru 45xH5 cm.
Timpii de livrare 10/20 zile lucrătoare
Proiectare cremă de spălat răsucit rotund Crema, fabricată în Italia
Crema este o chiuvetă liberă, cu un design curat și minimalist, a cărui formă se referă la cea a unei lună plină. Apa va părea a fi mângâiată de formele învechite și simple ale acestei chiuvete. Perfect ca un detaliu de stil care face diferența în setările moderne și contemporane.

Este fabricat în Luxolid de mâinile specialiștilor italieni care constă dintr-un compus sintetic pe bază de rășini poliacrilice și umpluturi minerale. Materialul exclusiv, rezultat al anilor de cercetare și experimentare, de o calitate superioară produșilor de plăci normale care, datorită diferitelor faze de lipire în timp, pot avea modificări de culoare sau fisuri. Luxolid, pe de altă parte, este amestecat și prelucrat în mucegai prin procese polimerice. Odată injectat direct în matrițe, datorită ultimelor etape de tratare și finisare, rezultă o structură uniformă fără diferențe de culoare sau compactitate, garantând un produs de excelență estetică și perfecțiune tehnică.

În cazul în care produsul suferă pagube, cum ar fi zgârieturi adânci sau tăieturi, acesta poate fi restabilit la aspectul original chiar și după mulți ani. Nu necesită o întreținere deosebită, dar este recomandabil să se usuce întotdeauna produsul pentru a preveni formarea de urme de scară, ceea ce nu ar afecta materialul. Curățarea se poate face cu detergenți normali și creme non-abrazive.

Disponibil în șaisprezece culori din gama Luxolid.

Asigurați-vă că baia dvs. este autentică cu acest mobilier fabricat în Italia. Pentru informații și / sau citate, nu ezitați să ne contactați.
Notă : robinetele nu sunt incluse.
Email Newsletter
Newsletter
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro