Made in Italy

Spălător de blat pătrat din Italia Taormina Mini

  • Made in Italy
  • Cod: TAORMINA
Lei 3.132,85
Material Luxolid
Măsuri L42xP42xH14 cm.
Timpii de livrare 10/20 zile lucrătoare
Conceput pentru proiectarea chiuvetei Taormina Mini din Italia
Taormina este o chiuvetă liberă cu o formă înflorată și linii moi, care par să umilească apa. Ideal pentru medii moderne și contemporane și pentru a vă oferi băiatul cu stil.

Acesta este creat în întregime de mâinile specialiștilor italieni specializați și se distinge prin calitatea materialului cu care este produs. Este produsă în Luxolid, rezultatul anilor de cercetare și experimentare, care constă dintr-un compus sintetic pe bază de rășini poliacrilice și umpluturi minerale. Material exclusiv de înaltă calitate în comparație cu produsele din plăci care, datorită diferitelor faze de lipire în timp, pot prezenta culori sau fisuri. Luxolid, pe de altă parte, este amestecat și prelucrat în mucegai prin procese polimerice. Odată injectat direct în matrițe, datorită ultimelor etape de tratare și finisare, rezultă o structură uniformă fără diferențe de culoare sau compactitate, garantând un produs de excelență estetică și perfecțiune tehnică.

În cazul în care produsul suferă pagube, cum ar fi zgârieturi adânci sau tăieturi, acesta poate fi restabilit la aspectul original chiar și după mulți ani. Nu necesită o întreținere deosebită, dar este recomandabil să se usuce întotdeauna produsul pentru a preveni formarea de urme de scară, ceea ce nu ar afecta materialul. Curățarea se poate face cu detergenți normali și creme non-abrazive.

Disponibil în cele șaisprezece culori ale gamei Luxolid.

Valorizați-vă baia cu stil și faceți spațiile dvs. unice cu această capodoperă de wellness. Pentru informații și / sau citate, contactați-ne.
Notă : robinetele nu sunt incluse.
Email Newsletter
Newsletter