Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Conceput pentru proiectarea chiuvetei Taormina Medium, fabricat în Italia

Cod: TAORMINA1
Lei 3.174,38 Lei 3.997,01 -21%
TVA inclus

madein_italy

- +
Material
Luxolid
Măsuri
L60xP42xH14 cm.
Timpii de livrare
10/20 zile lucrătoare
Viadurini Bathroom
Taormina Chiuveta moderna de blat moderna, fabricata in Italia
Taormina este o chiuvetă liberă cu o formă înflorată și un bazin cu o formă sculpturală și naturală, care pare să lașească apa. Acesta este un accesoriu de mobilier care nu trece neobservat pentru a vă oferi o baie cu stil.

Este realizat de mesteri italieni experimentați în Luxolid, rezultat al anilor de cercetare și experimentare, care constă dintr-un compus sintetic pe bază de rășini poliacrilice și umpluturi minerale. Material exclusiv de înaltă calitate în comparație cu produsele din plăci care, datorită diferitelor faze de lipire în timp, pot prezenta culori sau fisuri. Luxolid, pe de altă parte, este amestecat și prelucrat în mucegai prin procese polimerice. Odată injectat direct în matrițe, datorită ultimelor etape de tratare și finisare, rezultă o structură uniformă fără diferențe de culoare sau compactitate, garantând un produs de excelență estetică și perfecțiune tehnică.

În cazul în care produsul suferă pagube, cum ar fi zgârieturi adânci sau tăieturi, acesta poate fi restabilit la aspectul original chiar și după mulți ani. Nu necesită o întreținere deosebită, dar este recomandabil să se usuce întotdeauna produsul pentru a preveni formarea de urme de scară, ceea ce nu ar afecta materialul. Curățarea se poate face cu detergenți normali și creme non-abrazive.

Taormina este disponibilă în șaisprezece culori diferite din gama Luxolid.

Asigurați-vă spațiile unice cu această capodoperă de wellness. Pentru informații și / sau citate, contactați-ne.
Notă : robinetele nu sunt incluse.

Ultimele produse vizualizate